Lautaro Martinez Atletico Madrid Inter Milano Italia Lautaro Martinez, atacantul lui Inter Milano / Foto: Imago Images

Ce transfer a ratat Lautaro Martinez: ”Era deja jucătorul lor. Lipsea un lucru”

Lautaro Martinez (26 de ani) joacă la Inter Milano de cinci ani și jumătate, iar în ultima perioadă evoluțiile sale au devenit din ce în ce mai apreciate.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Noiembrie 2023, 17:15
Data actualizarii: Miercuri 01 Noiembrie 2023, 17:15

Campion mondial în 2022 și finalist de UEFA Champions League în sezonul precedent cu Inter Milano, Lautaro Martinez este și în acest sezon unul dintre cei mai eficienți jucători ai echipei lui Simone Inzaghi.

Înainte de a ajunge pe ”Meazza”, Lautaro era ca și transferat la o altă echipă, așa cum dezvăluie directorul sportiv al lui Inter, Piero Ausilio.

Lautaro Martinez a ratat transferul la Atletico Madrid!

Atletico Madrid a fost aproape de a-l transfera la Lautaro Martinez. Cele două părți s-au înțeles, iar totul stătea într-o „clauză” în contractul dintre Racing și Atletico Madrid.

Javier Zanetti și Diego Milito, doi foști mari jucători ai lui Inter, s-au implicat în transferul lui Lautaro pe ”Meazza”.

”Pot să spun că Lautaro Martinez era deja jucătorul lui Atletico Madrid în 2018. Era o mică clauză lipsă între Racing și Atleti. Zanetti și Milito ne-au ajutat. Am decis să zbor în Argentina și am deturnat transferul”, a spus oficialul lui Inter, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Lautaro Martinez are cifre impresionante și în acest sezon pentru Inter Milano. În 13 partide a înscris de 12 ori, cifră la care se adaugă și două pase decisive, în toate competițiile.

Site-urile de specialitate îl evaluează la 100 de milioane de euro pe atacantul pentru care Inter a plătit 25 de milioane de euro în 2018.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!