rapid bucuresti handbal EHF Champions League Women Kim Rasmussen Krim Ljubljana Handbal

Krim Ljubljana - Rapid București 29-24 | Calificarea în sferturi se joacă în retur, în România  

Urmărim și comentăm împreună meciul dintre Krim și Rapid pe www.sport.ro și facebook.com/sport.ro. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 19 Martie 2023, 16:14
Data actualizarii: Duminica 19 Martie 2023, 16:34

Krim Ljubljana - Rapid 29-24

Min. 60 - Final de meci! Krim Ljubljana se impune, pe teren propriu, scor 29-24, după o lovitură de la 7m transformată în ultimele secunde de către gazde.

Min. 55: Krim - Rapid 26-21! Diferența dintre cele două formații se mărește după ce româncele au perioadă în care nu reușesc să marcheze.

Min. 50: Krim - Rapid 23-20! Aflate în inferioritate numerică, giuleștencele scapă fără gol primit, după ce Dedu are o intervenție reușită.

Min. 44: Krim - Rapid 20-18! Diferența dintre două formații se menține la două goluri, după ce Ciucă reușește o paradă extraordinară. 

Min. 36: Krim - Rapid 17-16! Polman a înscris cu o aruncare puternică de la distanță, dar gazdele au profitat de atacul fără portar al rapidistelor și au înscris din poartă în poartă. 

Min. 30: A început a doua repriză!

PAUZĂ! Rapidul intră cu avantaj minim la pauză după golul înscris de Gutierrez. 

Min. 28: Krim - Rapid 12-12! Radicevic execută cu succes o nouă aruncare de la șapte metri, învingând-o pe Ciucă. 

Min. 27: Krim - Rapid 11-12! Kanor marchează al cincilea gol din meci! 

Min. 26: Krim - Rapid 10-11! Kanor își duce din nou echipa în avantaj cu o execuție superbă, din săritură!

Min. 25: Krim - Rapid 10-10! Fraga este eliminată două minute după un fault dur la Rosiak, Radicevic înscrie de la șapte metri cu o boltă. 

Min. 24: Krim - Rapid 9-10! Kapitanovic are o intervenție extrem de bună și menține Rapidul în avantaj. 

Min. 23: Krim - Rapid 9 - 10! Atac ratat al rapidistelor, gazdele au recuperat iar Radicevic a scăpat pe contraatac și a redus diferența la un gol!

Min. 20: Krim - Rapid 8-10! Buceschi a fost eliminată pentru două minute, Radicevic a transformat încă o lovitură de la șapte metri după ce Radosavljevic a fost faultată. 

Min. 17: Krim - Rapid 5-9! Radicevic reduce din diferență cu o aruncare de la șapte metri! 

Min. 15: Krim - Rapid 4-8! Gol înscris de Azenaide pe atacul rapidistelor și avantajul se mărește! 

Min. 11: Krim - Rapid 3-5! Polman este văzută bine de Fraga Fernandez și înscrie primul său gol din meci. 

Min. 6: Krim - Rapid 1-4! Sorina Grozav mărește avantajul după ce gazdele au înscris primul gol prin Radicevic. 

Min. 4: Krim - Rapid 0-2! Rapidistele profită de avantajul numeric și măresc avantajul prin aceeași Kanor. 

Min. 1: Krim - Rapid 0-1! Rapidistele ratează atacul de start, însă și gazdele trimit în bară! Kanor reușește să deblocheze tabela. 

Min.1: A început meciul! 


Rapid se luptă pentru un loc în sferturile de finală ale EHF Champions League Women cu Krim Mercator Ljubljana, care bifează meciul cu numărul 299 în competiție. Partida marchează astfel debutul european pe banca tehnică a rapidistelor a lui Kim Rasmussen. 

Noul antrenor și-a început mandatul cu două victorii în Liga Națională, 36-26 cu Măgura Cisnădie și 25-23 împotriva lui HC Zalău. Rapid are două înfrângeri consecutive în deplasare în Champions League, însă și al patrulea cel mai bun atac din faza grupelor, cu 441 de goluri marcate în 14 meciuri, 43 de goluri mai multe decât Krim. 

Golgheterul Rapidului, Eliza Buceschi, care este și căpitanul echipei, și-a revenit după accidentarea suferită recent, astfel că este aptă de joc pentru duelul decisiv din play-off. O revenire importantă o reprezintă și cea a Sorinei Grozav, care a bifat recent primele sale minute de joc după accidentarea care a ținut-o departe de teren. 

De asemenea, portarul Rapidului, Ivana Kapitanovic are cele mai multe penalty-uri salvate în acest sezon, 12, cu un procentaj de 40%, informează ehfcl.eurohandball.com, însă Barbara Arenhart, portarul gazdelor are mai multe intervenții salvatoare per total, 137 față de cele 119 ale lui Kapitanovic. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!