Handbal

"Imi vine sa rad!" Hagi, despre marirea de salariu ceruta de Cristina Neagu. Ce spune "Regele"

Gica Hagi crede ca Neagu merita o marire de salariu din partea CSM Bucuresti. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Februarie 2019, 14:04
Data actualizarii: Marti 26 Februarie 2019, 14:05

Hagi spune ca "Messi din handbal" ar trebui sa fie platita pe masura. Regele cere o comparatie cu Messi de la fotbal, care e cel mai bine platit jucator din lume, cu un contract de 50 de milioane de euro pe an la Barcelona.

Neagu a cerut o marire de la 17.500 de euro la 21.500 de euro pe luna, a dezvaluit Gabriela Firea.


"Am vazut ca este certata Cristina Neagu ca are 2-300.000 salariul. Imi vine sa rad! Stiti cat castiga Messi? Pai nu ati spus voi ca este Messi a handbalului?", a spus Hagi.

"Neagu produce spectacol, este cea mai buna si trebuie sa fie platita cel mai bine. Din pacate, la noi nu se poate. Afara da, ei au inteles acest lucru si progreseaza",
a adaugat "Regele".


Firea: Ii oferim acelasi salariu!

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca Neagu nu va primi marirea ceruta, chiar daca CSM risca sa o piarda pe cea mai buna jucatoare din lume.

"Cristina Neagu are un salariu lunar de 17.500 euro. La negocierile pentru prelungire, impresarul a cerut peste 21.500 euro. Sunt convinsa ca merita sume mult mai mari, dar, cu tot respectul, nu ne permitem sa dam mai mult.

Daca am diminua suma pe perioada accidentarii, consideram ca nu ar pica bine. Deci noi i-am facut o oferta de a mentine actualul salariu inclusiv pe durata perioadei de convalescenta.

Discutia in momentul de fata este asupra aceluiasi salariu ca si pana acum", a spus Gabriela Firea la Digi Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies