Cristina Neagu CSM Bucuresti Gabriela Firea Neagu CSM Bucuresti Primaria Bucuresti Handbal

A cerut Cristina Neagu salariu mai MARE la CSM? Anuntul facut de Primaria Bucuresti

Cristina Neagu negociaza cu CSM pentru prelungirea contractului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Februarie 2019, 16:06
Data actualizarii: Vineri 22 Februarie 2019, 16:13

Cristina Neagu ar fi cerut salariu mai mare ca sa ramana la CSM Bucuresti, a anuntat Gazeta Sporturilor. Primaria anunta ca nu are fonduri pentru o marire de salariu, insa a facut o contraoferta pentru "Messi" din handbalul feminin. Neagu castiga 22.000 de euro pe luna la campioana Romaniei si ar vrea 30.000 ca sa ramana in continuare in Romania, scrie sursa citata. 

COMUNICAT DE PRESA

CSM Bucuresti doreste ca bucuresteanca Cristina Neagu sa joace in continuare in echipa de handbal a Clubului Primariei Capitalei


Clubul Sportiv Municipal Bucuresti anunta ca isi doreste sa o pastreze pe Cristina Neagu, cea mai buna jucatoare a echipei noastre de handbal.

Primaria Capitalei, prin Clubul Sportiv Municipal Bucuresti, facea in urma cu aproape doi ani eforturi uriase pentru a o readuce in tara pe Cristina Neagu. Din respect pentru fanii echipei noastre si pentru cei ai handbalului romanesc, acum facem din nou eforturi ca sportiva Cristina Neagu sa ramana in Romania, la CSM Bucuresti.

La solicitatea sportivei si a agentului sau, in dorinta de a continua impreuna, CSM Bucuresti i-a facut in aceste zile o contraoferta Cristinei Neagu si asteapta acum decizia jucatoarei. CSM Bucuresti precizeaza ca oferta pentru noul contract se inscrie in limitele intelegerii anterioare, atat din punct de vedere salarial, cat si a conditiilor legate de cazare, accidentari, asigurari medicale si conditii de pregatire sportiva. In acest moment Cristinei Neagu ii sunt platite toate cheltuielile legate de tratament si recuperare, conform contractului in vigoare.

Primarul General Gabriela Firea si-a aratat aprecierea in nenumarate randuri fata de marea sportiva Cristina Neagu, careia, de altfel, i-a acordat anul trecut distinctia de Cetatean de Onoare al Municipiului Bucuresti.

Cu toate acestea, prin decizia politica a Guvernului, concretizata in proiectul de Buget de stat din acest an, Capitala Romaniei a fost vaduvita de aproximativ 180 de milioane de euro, adica aproape 25% din bugetul Bucurestiului, ceea ce impune reevaluarea tuturor cheltuielilor Primariei Capitalei.

Reamintim faptul ca Primaria Capitalei achita anual subventia pentru energia termica, subventia pentru transportul public, precum si stimulente medicale si sociale care, pentru mii de bucuresteni, reprezinta un ajutor esential. In plus, investitiile in infrastructura derulate de Primaria Capitalei, continuarea programului de consolidari, modernizarea transportului public reprezinta prioritati ale Primarului General, Gabriela Firea, care nu pot fi afectate de taierile bugetare decise de Ministerul de Finante.

Primaria Capitalei isi reitereaza sprijinul pentru dezvoltarea sportului de masa si de mare performanta, insa nu poate sustine, cel putin anul acesta, majorari de cheltuieli care ar putea genera discrepante evidente fata de alte alocari bugetare necesare dezvoltarii orasului sau imbunatatirii vietii de zi cu zi a bucurestenilor.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!