Colegii lui Cozma, distrusi pe viata! VEZI AICI cum a fost primit Marian Cozma!

Pasarila, asa cum ii spuneau cei apropiati, nu mai este doar al nostru, al romanilor. La Szeged, in Ungaria, peste 500 de suporteri si jucatorii echipei rivale celei din Veszprem, la care juca Marian, au asteptat convoiul funerar cu flori si lumanari.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Februarie 2009, 19:44
Data actualizarii: Marti 10 Februarie 2009, 22:26

Captiva parca intr-un vis urat, iubita lui Marian, cea care urma sa fie mireasa peste cateva luni, nu se poate despinde de sicriul iubitului ei. Plange continuu de duminica, spun rudele. Chiar in ziua mortii lui, tanarul urma sa-si intalneasca rudele.

In multimea de oameni veniti sa ingroape in flori sicriul lui Marian, tatal lui recunoaste un prieten din copilarie de-al fiului sau...

Zi de doliu si la Veszprem, orasul unde juca Marian. A primit post-mortem, titlul de cetatean de onoare, din partea primarului. Tatal lui l-a luat cu maini tremurande si ochi in lacrimi.

Acesta este Gyozo Nemeth, banuit de asasinarea lui Marian Cozma, filmat in timp ce era retinut. Al treilea suspect este cautat pretutindeni de politisti. Autoritatile maghiare au anuntat ca ofera 3.500 de euro recompensa pentru informatii care pot duce la prinderea lui.

Rezultatele autopsiei arata ca Marian Cozma a fost injunghiat in inima, rinichi si plaman. De altfel, imaginile filmate de camera de supraveghere din localul unde s-a petrecut crima, si cu ajutorul carora au fost identificati suspectii, il arata pe handbalist cum incearca sa fuga de atacatori. Se vede cum merge cu greutate, dupa ce a fost ranit la rinichi, iar pe tricou are o pata de sange.

Ceilalti doi jucatori raniti in atac, Zarko Sesum si Ivan Pesic, au ramas cu sechele pe viata. Unul dintre ei si-a pierdut un rinichi, iar celalat este in pericol sa ramana fara un ochi. Amandoi trebuie sa abandoneze sportul de performanta.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies