Avocatul suspectilor din cazul Cozma: "Marian a provocat bataia!" Vezi ce spune Petre Cozma:

crima Csaba Mester Marian Cozma Petre Cozma Veszprem Handbal
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 August 2009, 10:52
Data actualizarii: Miercuri 26 August 2009, 10:57

Avocatul suspectilor de crima in cazul uciderii lui Cozma sustine ca Marian ar fi fost cel care a provocat incaierarea de la clubul din Veszprem scrie cotidianul Magyar Hirlap.

Mester Csaba, avocatul unuia dintre suspecti, a declarat ziarului maghiar Napi Asz (Asul Zilei) ca, potrivit martorilor, handbalistul i-a imbrancit continuu, in timpul dansului, pe cei din jurul sau, printre care si pe clientul sau.

Conform lui Csaba, clientul sau l-a imbrancit si el o data pe Cozma, ca raspuns, dupa care sportivul l-ar fi trantit la pamant. In acel moment, spune Csaba, celalalt suspect l-a lovit pe sportiv cu un scaun, astfel incepand un conflict intre cei prezenti.

Clientul sau - prins impreuna cu tovarasul sau in Austria - l-a vazut pe Cozma mai indeaproape doar pe strada, atunci cand sportivul era deja la pamant, injunghiat, a aratat avocatul.

“Orice avocat isi apara clientul. Oricum, e o dobitocie ce sustine. Sportivii au venit pentru prima data in local, e absurd, nici un copil de clasa I n-ar crede aceasta varianta”, a afirmat, pentru Libertatea, tatal lui Marian, Petre Cozma.

Clientul lui Csaba Mester - prins impreuna cu tovarasul sau, Sandor Raffael, in Austria - l-a vazut pe Cozma mai indeaproape doar pe strada, atunci cand sportivul era deja la pamant, injunghiat, a aratat avocatul.

Peter Derzy, locotenent-colonel in departamentul de criminalistica, a declarat, zilele trecute, la Veszprem: “Stim exact cine l-a injunghiat mortal pe sportivul roman. Doar trei au fost implicati direct in crima”. 9 persoane au fost arestate in acest caz, intre care Raffael Sandor (29 de ani), Gyozo Nemeth (27 de ani), Ivan Sztojka (22 de ani), P. Gabor (41 de ani) si B. Csaba (47 de ani).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!