Acuzatii GRAVE aduse lui Ryde: "A destramat echipa! Nu are ce cauta la nationala." O legenda a handbalului romanesc a rabufnit

Acuzatii GRAVE aduse lui Ryde: "A destramat echipa! Nu are ce cauta la nationala." O legenda a handbalului romanesc a rabufnit

Romania a pierdut meciul din grupele principale contra Rusiei cu 27 la 18.

Maricel Voinea este dublu medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice si a obtinut un loc pe podium la Mondiale. 

Fostul mare handbalist a ramas cu un gust amar dupa prestatia echipei nationale impotriva Rusiei si l-a atacat pe Tomas Ryde.

"Acest antrenor nu are ce cauta la nationala Romaniei. Acest Tomas Ryde, sau cum il cheama, a destramat echipa. De ce avem moda aceasta cu antrenorii straini? Fetele au mare potential, dar ceva nu functioneaza cum trebuie. Inainte, in vremurile bune, ii invatam handbal pe francezi, spanioli, portughezi. Iar acum „ne scot” din sala cand ne prind. Este trist, dar foarte adevarat. Acesti antrenori sunt mercenari. Vin, iau banii si pleaca fara rezultate!. Cred ca la Federatia Romana de Handbal se fac multe greseli, la toate palierele: seniori, tineret, juniori. Ar trebui ca antrenorul, presedintele si functionarii sa caute cele mai bune jucatoare", a spus Maricel Voinea pentru ProSport.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT