Ana-Maria Branza, dezvaluiri incendiare despre cum a ajuns la scrima: ”Zi de zi eram pedepsita!”

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Aprilie 2021, 19:20
Data actualizarii: Joi 08 Aprilie 2021, 21:49

Ana-Maria Branza (Popescu) a fost invitata celui de-al patrulea episod din cadrul show-ului ”Hai sa fim Super!”.

Celebra spadasina a vorbit despre copilaria sa, dar si despre felul in care a ajuns sa practice acest sport, care i-a adus atat de multe bucurii de-a lungul carierei, dar si momente mai putin placute, asa cum avea sa marturiseasca in cadrul interviului.

Sportiva romana, multipla medaliata europeana, mondiala si olimpica, a vorbit cu nostalgie despre cum a ajuns sa practice scrima si cine i-a fost alaturi in clipele dificile, din copilarie, cand era departe de familie. 

”La 10 ani, parintii mei au hotarat că e mai sanatos si pentru mine, si pentru ei sa fac miscare intr-un mod organizat. A fost super important sa fiu parte dintr-un colectiv, desi tenisul nu a fost potrivit pentru mine, tocmai pentru faptul ca ei au ales. Am mers la teren zi de zi, iar zi de zi eram pedepsita, pentru ca si acolo imi pierdeam rabdarea.”, a marturisit sportiva.

”Am mers pentru prima data la antrenament însotita de tatal meu. Am si acum imaginea aceea cu copiii care se duelau. Am ramas inca din prima zi. Niciodata nu fusesem in alt loc pe care sa-l simt atat de familiar. Zici ca eram de acolo, desi nu avusesem niciodata contact. Am simtit ca acolo e locul meu. De la 11 ani, practic mi-am ales drumul!”, s-a destăinuit Ana-Maria Branza.

Toate interviurile cu nume importante din sportul romanesc, destainuiri despre copilaria lor, cum au ajuns campioni, le gasiti aici

Urmareste mai sus materialul video complet cu povestile din copilarie spuse de Ana-Maria Branza (Popescu)!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!