Ungaria e la alt nivel! ”Giganții” care sunt gata să facă orice pentru jucătorul care ”decide un meci de unul singur”

roland sallai Freiburg Germania Roland Sallai
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Martie 2023, 17:12
Data actualizarii: Vineri 10 Martie 2023, 17:12

După Dominik Szoboszlai, care are un sezon bun la RB Leipzig și este printre cei mai eficienți jucători ai echipei, un alt jucător din Ungaria impresionează în Bundesliga.

Roland Sallai (25 de ani), extrema dreaptă a lui Freiburg, le-a atras atenția granzilor din Premier League, La Liga și Serie A cu evoluțiile sale și ar putea prinde un transfer răsunător în următoarea perioadă de mercato.

Roland Sallai e dorit de echipe uriașe!

Hitc.com scrie că West Ham și Wolverhampton, două dintre echipele importante din Premier League, vor să-l transfere pe Sallai, pe care Freiburg l-a evaluat la 17 milioane de euro.

”Este unul dintre jucătorii maghiari care poate decide un meci de unul singur”, a spus legenda Ungariei, Gabor Kiraly, potrivit sursei citate.

Pe lângă cele două grupări din Premier League, Sallai este și în atenția cluburilor Sevilla și Lazio, după cum notează jurnalistul Nicolo Schira.

La nivel de seniori, Sallai a evoluat în Ungaria pentru Akademia Puskas, de unde a prins un transfer în Italia, în 2016, la Palermo, sub formă de împrumut. A ajuns apoi la APOEL Nicosia, care a plătit două milioane de euro pentru a-l transfera, iar din 2018 joacă în Germania, la Freiburg, care l-a cumpărat din Cipru pentru 4,5 milioane de euro.

În prezent, site-urile de specialitate îl evaluează pe Sallai la 12 milioane de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!