Ultimatum pentru Thomas Tuchel! Ce se va întampla cu tehnicianul dacă Bayern nu trece de Lazio în Champions League

Thomas Tuchel Bayern Munchen Bundesliga Champions League Lazio Roma Germania Thomas Tuchel
Ionuț Stoica
Data publicarii: Luni 04 Martie 2024, 09:52
Data actualizarii: Luni 04 Martie 2024, 10:18

Formația germană a anunțat deja că Thomas Tuchel va părăsi echipa la sfârșitul sezonului, însă tehnicianul ar putea fi demis și mai devreme, dacă bavarezii nu vor trece de Lazio în Champions League.

Bayern Munchen a făcut cunoscut faptul că antrenorul Thomas Tuchel va părăsi echipa la sfârșitul sezonului curent, indiferent de rezultatele obținute, dar situația ar putea lua o întorsătură drastică dacă formația nu va reuși să elimine Lazio în Liga Campionilor.

Bavarezii, nemulțumiți de evoluția echipei în acest sezon, i-au impus lui Tuchel un ultimatum care ar putea duce la demiterea acestuia mai devreme.

  • Thomas Tuchel

Chiar dacă Tuchel a anunțat deja că va pleca în vară de la conducerea echipei, performanțele slabe ale formației în diverse competiții, inclusiv eliminarea din Cupa Germaniei și locul secund în Bundesliga, au declanșat nemulțumirea conducerii.

Înfrângerea din prima manșă a optimilor Ligii Campionilor împotriva lui Lazio, scor 1-0, a stârnit controverse și speculații cu privire la viitorul imediat al lui Tuchel la Bayern. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, demiterea ar putea surveni înainte de finalul sezonului în cazul unei eliminări din competiția europeană.

Declarațiile antrenorului după remiza din Freiburg

Thomas Tuchel și-a exprimat frustrarea după remiza bavarezilor cu Freiburg, criticând disciplina și lipsa de responsabilitate a jucătorilor. Declarațiile sale au stârnit și mai multe speculații cu privire la o posibilă despărțire anticipată de Bayern Munchen.

Cu un deficit de zece puncte față de liderul Bayer Leverkusen în Bundesliga și rezultate sub așteptări în celelalte competiții, Tuchel se confruntă cu o perioadă dificilă, iar decizia finală va depinde în mare măsură de performanța echipei în confruntarea cu Lazio din Champions League.

"Am fost mult prea indisciplinați și nu și-au respectat pozițiile lor. Nu cred că a fost din dorință. Am văzut efortul depus în prima repriză, dar am făcut hara-kiri."

"Au fost unele momente în care fundașul nostru central a alergat în spatele fundașului lateral. Au făcut lucruri pe care eu nu le-am antrenat niciodată, despre care nu am vorbit niciodată până acum."

"Am jucat fără minte în prima jumătate de oră și am fost pedepsiți pentru asta. A doua repriză a fost în regulă, dar nu a fost de ajuns.”, a declarat Tuchel, potrivit Sky Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!