Sadio Mane pleacă de la Bayern! Cu cine semnează

Sadio Mane Al-Nassr bayern Germania Sadio Mane
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Iulie 2023, 19:14
Data actualizarii: Sambata 29 Iulie 2023, 19:14

La un an după ce a fost transferat de Bayern Munchen de la Liverpool, Sadio Mane (31 de ani) este gata de o nouă provocare.

Senegalezul nu a avut evoluțiile așteptate la Munchen și este aproape de un transfer în Arabia Saudită, la Al-Nassr, scrie jurnalistul Fabrizio Romano. 

Transferul ar fi ca și făcut, iar cei de la Bayern au comunicat oficial că Mane a fost lăsat în afara echipei, deoarece ”există negocieri pentru un potențial transfer”.

Rămâne de văzut în ce condiții va pleca Mane de la Bayern, având în vedere că bavarezii au plătit 32 de milioane de euro pentru a-l transfera în vara anului trecut.

  • 25 de milioane de euro este cota senegalezului conform Transfermarkt

Thomas Tuchel: "Mane nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor"

Tuchel a recunoscut ieri, într-o conferință de presă, că a fost dezamăgit de primul sezon al lui Mane la Bayern și a lăsat de înțeles că Bayern ar vrea să se despartă de senegalez.

"Sadio nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor în sezonul trecut. Competiția de aici este extrem de mare pentru el. Avem un lot care îi face misiunea foarte dificilă, iar el știe asta. Știu ce părere are el, iar el știe părerea mea și a clubului.

El are contract cu Bayern și își dorește să rămână. Îi respectăm decizia, dar este doar prima zi de antrenament și multe lucruri se pot întâmpla în fotbal", a spus Thomas Tuchel.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!