Pe Timo Werner îl așteaptă încă un transfer spectaculos!

Timo Werner Premier League RB Leipzig Germania
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Martie 2023, 13:26
Data actualizarii: Duminica 19 Martie 2023, 13:26

Timo Werner (27 de ani) a revenit la RB Leipzig după doi ani petrecuți la Chelsea, unde nu a reușit să impresioneze.

Atacantul german a impresionat la echipa de la care a fost transferat de Chelsea. A marcat în acest sezon 13 goluri și a bifat cinci assist-uri în toate competițiile, cifre care îi pot aduce un nou transfer spectaculos.

Timo Werner, aproape de un transfer spectaculos!

Potrivit jurnalistului Ekrem Konur, germanul este în atenția unor echipe din Premier League, unde s-ar putea întoarce după un singur sezon.

Rămâne de văzut în ce condiții ar fi Leipzig de acord să renunțe la serviciile sale, având în vedere că nemții au plătit 20 de milioane de euro pentru a-l ”repatria” de la Chelsea. Werner a semnat și un contract valabil până în 2026 cu actuala sa echipă.

Chelsea a plătit 53 de milioane de euro pentru a-l transfera pe Werner în 2020, dar evoluțiile lui nu au fost pe măsura așteptărilor. A marcat de 23 de ori și a oferit 21 de pase decisive în 89 de partide, în toate competițiile.

În prezent, site-urile de specialitate îl evaluează pe Werner la 25 de milioane de euro. Atacantul a făcut junioratul la Stuttgart, club la care și-a început și cariera la nivel de seniori.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!