Bayer Leverkusen i-a fixat un preț uriaș lui Florian Wirtz

florian wirtz Bayer Leverkusen Germania
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Aprilie 2024, 18:44
Data actualizarii: Miercuri 17 Aprilie 2024, 18:48

Florian Wirtz (20 de ani) a avut un sezon de vis în tricoul celor de la Bayer Leverkusen.

La doar 20 de ani, mijlocașul german este titular incontestabil în tricoul echipei lui Xabi Alonso, alături de care a reușit să câștige primul titlu din istoria clubului.

Wirtz a atras deja atenția cluburilor importante din Europa și, chiar dacă cei de la Leverkusen, prin vocea președintelui Fernando Carro, au anunțat că germanul va rămâne la club și în sezonul următor, se pare că acesta ar putea pleca pentru o sumă amețitoare.

Bayer Leverkusen i-a fixat prețul lui Florian Wirtz

Jurnaliștii de la Marca au aflat că cei de la Bayer Leverkusen sunt gata să-l cedeze pe Wirtz pentru 128 de milioane de lire sterline, echivalentul a 149 de milioane de euro.

De mijlocaș ar fi interesate deja Barcelona și Real Madrid. În cazul catalanilor, misiunea ar fi destul de complicată având în vedere că clubul trece printr-o perioadă delicată din punct de vedere financiar.

"Mai multe echipe sunt interesate. Din cauza relaţiei cu părinţii săi, ideea lui este să rămână la noi. În fotbal, nu poţi face planuri pentru mai mult de un an... Dar în sezonul următor, el va fi tot la Leverkusen”, a spus Carro, președintele lui Bayer.

Wirtz a marcat de 17 ori și a oferit 18 pase decisive pentru cei de la Bayer Leverkusen în acest sezon, în toate competițiile, în 41 de partide.

Site-urile de specialitate îi oferă și o cotă de piață impresionantă, de 110 milioane de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!