100 de milioane de euro pentru starul care va întâlni România la EURO 2024!

Lois Openda RB Leipzig Germania
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Aprilie 2024, 09:41
Data actualizarii: Miercuri 10 Aprilie 2024, 09:41

Lois Openda (24 de ani), atacantul celor de la RB Leipzig, are cifre de senzație în acest sezon la echipa sa de club.

Germanii se gândesc deja că belgianul poate intra în atenția cluburilor importante din Europa și i-au pus o clauză de reziliere atacantului transferat în vară de la Lens.

Astfel, dacă un club decide să-l transfere pe Openda în această vară trebuie să plătească 100 de milioane de euro. Acesta este prețul stabilit de cei de la RB Leipzig, scriu germanii de la Bild.

RB Leipzig i-a fixat prețul lui Openda

În 2025 se va activa o clauză de reziliere în valoare de 80 de milioane de euro pentru atacantul crescut de Club Brugge.

În acest sezon, Openda a reușit să impresioneze la RB Leipzig. A înscris de 25 de ori și a oferit șase pase decisive în 39 de partide pentru echipa sa de club, în toate competițiile.

Club Brugge a renunțat la Openda în 2022, pentru 15,3 milioane de euro, iar după un singur sezon la Lens a prins transferul la RB Leipzig pentru 38,5 milioane de euro.

Și cota sa de piață a explodat în acest sezon. Dacă anul trecut era evaluat de site-urile de specialitate la 20 de milioane de euro, acum Openda este evaluat la 60 de milioane de euro.

Openda a semnat un contract valabil până în 2028 cu RB Leipzig.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!