ORICE ca sa nu plece! Marire de salariu si antrenor PERSONAL pentru Neymar la PSG! Salariul ASTRONOMIC pregatit de seici

Neymar dorea sa plece la Real Madrid, insa acum are o mare dilema. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Iulie 2018, 16:55
Data actualizarii: Vineri 13 Iulie 2018, 22:51

Neymar a devenit vara trecuta cel mai scump jucator din istorie, cand a trecut de la Barcelona la PSG pentru 222 de milioane de euro.

Brazilianul a primit si un salariu consistent, de 37 milioane de euro pe sezon plus bonusuri. Cu toate astea, Neymar nu este cel mai bine platit jucator din lume. Leo Messi are un salariu de 50 de milioane de euro pe an, iar seicii au decis sa-i ofere unul asemanator si lui Neymar pentru ca acesta sa nu plece la Real Madrid.

In plus, ESPN scrie ca Neymar nu mai este atat de convins ca ar fi bine sa plece la Real Madrid. Plecarile lui Zidane si Ronaldo au adus incertitudine pe Bernabeu, iar echipa risca sa intre in recul dupa ce a castigat trei trofee Champions League la rand.

Intre timp, PSG mai pluseaza si cu fizioterapeut brazilian pentru Neymar, chiar omul cu care a lucrat la nationala Braziliei. Bruno Mazziotti a fost adus special la cererea brazilienilor din lotul lui PSG, Dani Alves, Thiago Silva si Marquinhos, care au o parere foarte buna pentru el. Mazziotti este omul care l-a recuperat pe Neymar pentru Cupa Mondiala, dupa accidentarea grava suferita in finalul sezonului trecut. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies