Leo Messi parc des princes Paris Saint-Germain Franta

Messi, apariție surpriză pe Parc des Princes pentru a saluta fanii! Cum au reacționat 

Lionel Messi (34 ani) a mers la Paris, acolo unde se pregătește să semneze cu PSG!

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 10 August 2021, 21:44
Data actualizarii: Marti 10 August 2021, 21:53

Fanii s-au strâns încă de acum două zile la stadion și aeroport în așteptarea idolului lor, imediat ce au apărut primele informații legate de negocierile cu PSG. Messi a zburat la Paris în cursul zilei de marți, spre delirul sutelor de fani, care l-au așteptat scandându-i numele. 

Messi a ieșit pe geam în aeroport pentru a-i saluta, iar apoi a mers să facă vizita medicală. Fanii l-au urmărit până la spital, iar apoi au mers la stadion. Pentru a-i surprinde, Messi, care urmează să fie anunțat oficial miercuri, de la 12:00, s-a oprit pe Parc des Princes și a ieșit din mașină, pentru a-și saluta fanii. 

  • Messi, apariție surpriză pe Parc des Princes pentru a saluta fanii! Cum au reacționat

Aceștia au început să îi scandeze numele și să imortalizeze momentul. Cu zâmbetul pe buze, Messi le-a făcut cu mâna fanilor, iar apoi a plecat către hotelul în care va fi cazat în perioada următoare. La hotel, Messi s-a oprit din nou și i-a salutat și pe suporterii care îl așteptau acolo. 

Paris Saint-Germain, clipuri dedicate lui Messi înainte de prezentare
 

Deși nu au prezentat oficial transferul său, francezii au început să pună pe rețelele de socializare clipuri prin care oferă indicii. Primul dintre ele a fost postat în momentul în care Leo a aterizat la Paris, și a strâns aproape 19 milioane de vizualizări. 

Sursa foto: L'Equipe 

Modifică setările cookies