Franta

Marseille a pierdut la masa verde, dar probabil îi va reveni victoria. Sancțiunile dure pe care le pot primi cei de la Nice

După incidentele petrecute în timpul partidei Nice - Olympique Marseille, gazdele au toate șansele să primească sancțiuni dure. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 August 2021, 10:07
Data actualizarii: Luni 23 August 2021, 10:12

Pentru moment, Olympique Marseille este cea care a pierdut la masa verde, 0-3, din cauza faptului că a refuzat să revină pe teren, deși oficialii Ligii Franceze de Fotbal și-au dat acordul pentru continuarea partidei.

Totuși, situația se va schimba, cel mai probabil. Așa cum se arată în La Provence, Nice riscă sancțiuni dure. Potrivt presei franceze, Comisia de Disciplina ar urma să sancționeze echipa antrenată de Christophe Galtier cu o înfrângere la masa verde, 0-3.

În plus, stadionul Allianz Rivera riscă să fie suspendat pentru câteva meciuri, urmând să fie dictată și sancțiunea pentru suporteri, sacțiune care ar putea fi cuprinsă între câteva săptămâni și chiar luni de zile. Nici jucătorii și oficialii implicați în bătaia de pe stadion nu vor scăpa nesancționați. 

De la ce a început scandalul de pe teren
 

Partida dintre Nice și Olympique Marseille a fost întreruptă în minutul 74, în urma unor incidente incredibile care s-au petrecut pe stadion. 

Scandalul a început în urma unui gest făcut de Dimitri Payet, cel în care s-a aruncat cu o sticlă în timp ce se pregătea să execute un corner. 

Jucătorul francez a luat sticla și a aruncat-o pe fanii lui Nice, gest care i-a înfuriat pe aceștia, iar de aici nu a fost decât un pas să se ajungă la o bătaie generală între jucătorii de la OM și suporterii formației gazdă.

Arbitrul a întrerupt partida, iar după o oră a fost suspendată definitiv, ținând cont de faptul că fotbaliștii de la Marseille au refuzat să mai revină pe teren.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies