VIDEO Imagini incredibile din Franța! Fanii lui Saint-Etienne au făcut prăpăd după ce echipa a retrogradat. S-au aruncat torțe spre tunel

Saint-Etienne fani saint-etienne saint-etienne - auxerre Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Mai 2022, 16:42
Data actualizarii: Luni 30 Mai 2022, 16:52

Saint-Etienne, cea mai titrată echipă din Franța, cu zece titluri cucerite, la egalitate cu Marseille și PSG, a retrogradat în Ligue 2 după ce a pierdut la penalty-uri barajul cu Auxerre.

Fanii lui Etienne n-au putut trece prea ușor peste prima retrogradare după 19 ani, și au invadat terenul imediat după ultimul penalty, care a asigurat revenirea lui Auxerre în primul eșalon și retrogradarea unui club cu o istorie bogată, cu titluri cucerite între 1957 și 1981.

Saint-Etienne a retrogradat în Ligue 2! Fanii au făcut prăpăd

Câțiva dintre fotbaliștii lui Etienne au reușit să fugă de furia fanilor, direct pe tunelul care duce spre vestiare. Jucătorii care nu au mai apucat să fugă au fost apărați de forțele de ordine.

Imaginile au ajuns virale în toată lumea, mai ales că mai mulți ultrași din peluză au aruncat cu torțe spre banca tehnică a favoriților, dar și spre tunel.

Imediat după ce fanii au fost evacuați de forțele de ordine, terenul de joc arăta, mai degrabă, ca un câmp de război, cu foarte multe forțe și fumigene.

Saint-Etienne a prins barajul pentru rămânerea în Ligue 1 „la mustață”, cu 32 de puncte, la un singur punct de ultimele două clasate, care au retrogradat direct. În Ligue 2 va juca din sezonul următor și o altă fostă campioană a Franței, Bordeaux, care are nu mai puțin de șase titluri în palmares, ultimul cucerit în 2009.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!