Detalii noi despre revenirea lui Sergio Ramos la PSG! Presa din Franța a făcut anunțul despre viitorul fundașului spaniol

Sergio Ramos accidentare sergio ramos PSG Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Martie 2022, 23:09
Data actualizarii: Luni 28 Martie 2022, 23:24

Transferat în vara lui 2021 la PSG, Sergio Ramos a fost măcinat de accidentări și nu a reușit să joace aproape deloc pentru echipa pariziană.

Fundașul spaniol a fost indisponibil pentru o lungă perioadă de timp, însă pare să își fi revenit, așa cum anunță cotidianul francez Le Parisien.

Ramos se antrenează alături de echipă de câteva zile și ar putea fi inclus în lot pentru partida din campionat, de duminică, cu Lorient. 

Fotbalistul venit liber de contract pe Parc des Princes nu a evoluat decât în cinci partide pentru PSG în acest sezon, adunând doar 283 de minute de joc. Ultimul meci în care a evoluat a fost pe 23 ianuarie. 

Nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor

Directorul sportiv al clubului PSG, Leonardo, admite că legitimarea fundaşului spaniol Segrio Ramos pare să fi fost o greşeală.

"Când am semnat, era bine din punct de vedere fizic. Până astăzi a jucat cinci meciuri. Din păcate, ceea ce plănuisem nu s-a întâmplat. E greu pentru el şi pentru toată lumea. În ziua în care vom spune că nu mai poate juca, va fi clar pentru toată lumea.

Dar nu este cazul. Îi este dificil să fie lider, pentru că nu joacă. O să aşteptăm până să tragem concluzii, sezonul nu s-a încheiat încă. Dar nu mi-e frică să îmi asum responsabilitatea pentru greşeli atunci când le fac", a declarat acesta, potrivit Marca.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!