Franta

Destinație surpriză pentru Donnarumma? Ce echipă din Premier League ar fi interesată de serviciile italianului

Gianluigi Donnarumma s-a transferat de la AC Milan la PSG în timpul EURO 2020. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 09:59
Data actualizarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 10:04

Gianluigi Donnarumma nu a reușit să se impună în postura de titular la PSG, iar presa din Italia vorbește despre un posibil transfer al portarului.

Starul italian a fost numărul unu la AC Milan, însă nu s-a întâmplat același lucru și la PSG, acolo unde împarte locul în poartă cu Keylor Navas.

Calcio Mercato a adus în prim plan o informație despre viitorul lui Donnarumma, afirmând că o nouă formație este interesată de serviciile italianului pentru sezonul viitor. Potrivit publicației din Peninsulă, Manchester United a intrat pe fir pentru transferul portarului, pentru a-l înlocui pe David de Gea. 

Donnarumma, despre rivalitatea cu Navas
 

"PSG m-a căutat și m-a vrut. Și eu am vrut la PSG, competiția nu mă sperie. Navas este un portar foarte bun, dar sunt aici să joc, competiția este bună pentru amândoi, mă ajută să cresc.

Competiția cu Navas nu creează probleme în vestiar, suntem în relații bune. Keylor este o persoană bună, suntem amici. Vreau să devin numărul unu din lume, iar cu muncă și determinare sper să reușesc", a declarat italianul. 

Modifică setările cookies