"Nu îi uităm pe trădători!". Gestul lui Donnarumma, taxat dur de ultrașii de la AC Milan: amenințări pentru portarul italian

Gianluigi Donnarumma AC Milan PSG Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 August 2021, 18:58
Data actualizarii: Luni 30 August 2021, 19:07

Plecarea lui Gigi Donnarumma la PSG nu a fost uitată de fanii italienilor de la AC Milan. 

Înaintea partidei cu Calgari, ultrașii de la AC Milan au afișat mai multe bannere cu mesaje de amenințare pentru portarul italian. 

În timpul EURO 2020, Gigi Donnarumma a anunțat că nu își mai prelungește contractul cu AC Milan și că a ajuns la o înțelegere cu PSG, însă până acum italianul nu a reușit să se impună în fața lui Keylor Navas. 

"Nu îi uităm pe trădători. Ai grijă când te întorci în Milano. Donnarumma, nerecunoscătorule, ești mai rău decât Leonardo!", au fost mesajele transmise de ultrașii lui AC Milan.

Mesajul de adio al lui Donnarumma 
 

Campionul european s-a despărțit oficial de AC Milan, echipă pentru care a debutat la 16 ani și al cărui căpitan a fost în ultimul an. 

"Unele alegeri sunt dificile, dar fac parte din maturizarea unui om. Am ajuns la AC Milan când eram puțin mai mult decât un copilaș. Timp de opt ani, am purtat acest tricou cu mândrie, ne-am luptat, am suferit, am câștigat, am plâns, ne-am bucurat împreună cu coechipierii mei, antrenorii mei, toți cei care au facut și ei fac parte din club. Împreună cu fanii noștri, care fac parte integrantă din ceea ce a fost o familie de mai mulți ani", a scris Donnarumma pe contul de Instagram la momentul plecării de la AC Milan.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!