Clanul sud-americanilor la PSG! Messi și Neymar impun un titular la echipă

Lionel Messi Gianluigi Donnarumma Mauricio Pochettino Neymar PSG Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 12:17
Data actualizarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 12:21

”Victimă” este un campion european.

Messi, Neymar și ceilalți sud-americani de la PSG, Di Maria, Paredes și Marquinhos, îl susțin pe Kaylor Navas pentru postul de titular în fața campionului european Gianluigi Donnarumma, transferat în această vară de la AC Milan.

”Clanul sud-americanilor este de partea lui Navas. Oricum, este dificil pentru Pochettino să-l înlocuiască pe costarican, care încă rămâne decisiv la echipă și lider în vestiar”, scrie Corriere della Sera.

”Până și al treilea portar este mai popular”

”Pentru postul de portar, decizia titularizării ține de anumite caracteristici. Amândoi (n.r. - Navas și Donnarumma) sunt excepționali, chiar și în timpul antrenamentelor, și este o decizie grea”, a încercat să explice antrenorul Mauricio Pochettino. ”Decizia ține de anumite caracteristici, dar care?”, se întreabă ziariștii italieni, pentru că Donnarumma a fost iar rezervă în ultimul meci din Ligue 1 și nu joacă nici în Cupa Franței, nici în Liga Campionilor.

Corriere della Sera dă răspunsul: ”La PSG, sud-americanii sunt foarte uniți. Nu au nimic cu nimeni, dar țin cu Navas. Până și al treilea portar, Sergio Rico (n.r. - care însă este spaniol), este foarte popular în grupul lor. Nu joacă deloc, dar are spirit de echipă. O resemnare imposibilă pentru Donnarumma, campion european la 22 de ani”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!