VIDEO EXCLUSIV „Suntem la pământ!” Dumitru Dragomir anunță apocalipsa în sportul românesc: „Dacă se retrage Halep, nu se mai aude de noi”

Dumitru Dragomir (75 de ani) avertizează că sportul românesc ar putea dispărea complet de pe harta internațională dacă nu se fac investiții masive în perioada următoare.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Martie 2022, 12:52
Data actualizarii: Joi 17 Martie 2022, 13:33

Fostul președinte al LPF consideră că sportul juvenil românesc are nevoie de o investiție urgentă de cel puțin 200 de milioane de euro.

Dragomir, îngrijorat pentru viitorul sportului românesc

„Suntem la pământ. Dacă se lasă și Halep nu o să mai auziti de România pe nicăieri, că nu ne bagă nimeni în seamă.

Vă dau eu soluția, ca să știți. În fiecare dimineață, președintele Ligii, președintele Federației și cu ministrul Sportului să stea la ușa primului-ministru până îi primește și până le aprobă măcar 200 de milioane pentru tot sportul românesc pentru sportivii până în 18 ani.

Să se facă centre de excelență cu arie de selecție din toată țara, cum era selecția noastră naturală cu maidanele”, a spus Dumitru Dragomir la PRO X, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Doi ani de la intrarea României în starea de urgență. Cum a evoluat fotbalul românesc în perioada pandemică

Pe 16 martie 2021 România intra oficial în starea de urgență, după apariția primelor cazuri de coronavirus din România.

Fotbalul a avut de suferit din acest context. Competițiile interne au fost suspendate și reluate două luni mai târziu, iar scenariile apărute atunci au uimit întreaga suflare fotbalistică. Mult timp după, a fost limitat accesul suporterilor pe stadion, iar abia începând cu 8 martie 2022 intrarea pe terenurile de fotbal nu a mai fost limitată de deținerea unui certificat verde - mai multe detalii AICI.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!