Nicolae Stanciu Dumitru Dragomir Romania Fotbal intern

„Frate, nu mai poți!” Mitică Dragomir a răbufnit în privința lui Nicolae Stanciu. „Trimiți avion special, un privat!”

Nicolae Stanciu a lipsit de la ultimele meciuri ale naționalei, din cauza faptului că a început campionatul în China.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Iulie 2022, 14:07
Data actualizarii: Luni 04 Iulie 2022, 16:47

Proaspăt transferat la Wuhan Three Towns, Stanciu face furori în liga chineză. Dar, acest fapt l-a costat convocarea la reprezentativa României, iar Dumitru Dragomir a răbufnit vizavi de subiectul respectiv.

”Cum nu poate veni? Trebuia să-l cheme, să fie în contract obligatoriu. Ii trimiţi avion privat, să vină cu el. Frate, nu mai poţi ... eşti în secolul ăsta al vitezei. Nu poţi să-l ţii zece ore prin aeroporturi. Trimiţi avion special, un privat. Cât costă un privat? Mai mult de o sută de mii de euro nu costă până în China şi-napoi.”, au fost cuvintele lui Dragomir, potrivit Orange Sport.

  • Dumitru Dragomir

România are nevoie de Stanciu

Chiar dacă n-a fost Stanciu la echipă, jocurile dezastruoase ale României nu au scuze. Cu toate acestea, Dumitru Dragomir este de părere că fotbalistul din China este cheia naționalei. 

„Ce e asta? Pentru echipa naţională? Este imperativ nevoie de el. Este de nelipsit de la echipa naţională. Eu l-am criticat când n-a mers dar acum e cel mai bun jucător al echipei naţionale, nu îl chemi?”, a mai completat fostul președinte LPS, conform sursei anterior menționate.

Stanciu, la Wuhan Three Towns

După opt etape în campionatul Chinei, Wuhan Three Towns este lider detașat, cu 22 puncte, urmată de Shandong (18 puncte) și de Henan (17 puncte).

În cele opt meciuri, mijlocașul român a reușit să impresioneze cu evoluțiile sale și a marcat cinci goluri și a oferit cinci pase decisive. În clasamentul golgheterilor, Nicolae Stanciu ocupă locul trei, fiind întrecut de Marcao (Wuhan Three Towns), cu opt goluri și de Zhang Yuning (Beijing Guoan), cu șase goluri.

Potrivit site-ului de specialitate SofaScore, Nicolae Stanciu are o medie a notelor de 8.47, prima din echipa sa. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies