Rapid Bucuresti Borussia Dortmund Fiorentina Superbet International Cup Voyo Fotbal intern

FOTO ȘI VIDEO Turneul Superbet International Cup se vede sâmbătă, de la 13:00, în direct pe VOYO! Rapid se va confrunta cu Borussia Dortmund și Fiorentina

Turneul Superbet International Cup va fi transmis și de VOYO sâmbătă, 10 decembrie.

Vali Andronescu
Data publicarii: Joi 08 Decembrie 2022, 16:34
Data actualizarii: Joi 08 Decembrie 2022, 16:28

Rapid se va duela atât cu Borussia Dortmund, cât și cu Fiorentina sâmbătă, la turneul Superbet International Cup, care va avea loc pe Arena Națională din București. 

Antrenorul giuleștenilor, Adrian Mutu, care de altfel a și îmbrăcat tricoul Fiorentinei în perioada 2006 - 2011, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre turneul la care va participa Rapidul, evidențiind faptul că este oportunitate importantă pentru echipele românești să ia parte la o asemenea competiție.


„(n.r. cum vei gestiona acest turneu) Cred că o asemenea oportunitate de a juca și de a măsura forțele cu două echipe importante din Europa nu trebuie dată la o parte chiar așa ușor. E o oportunitate și jucătorii sunt încântați de a evolua în astfel de meciuri.

Cred că e o oportunitate în fotbalul românesc general. Poate deschide niște uși către fotbalul european. Și nu numai pentru Rapid, ci și pentru celelalte echipe. Dezvoltă fotbalul românesc, pe undeva.

Măsurându-ne forțele cu astfel de echipe, poate vom înțelege unde trebuie să lucrăm mai mult să ne putem lupta cu ele. Ideea Rapidului și a clubului este să jucăm pe viitor din trei în trei zile. Trebuie să ne învățăm”, a spus antrenorul giuleștenilor, Adrian Mutu, la conferința de presă specifică Superbet International Cup.

DE AICI VĂ PUTEȚI CUMPĂRA BILETE LA TURNEUL SUPERBET INTERNATIONAL CUP


Orele partidelor:

  • 13:00 Rapid - Borussia Dortmund
  • 14:30 Borussia Dortmund - Fiorentina
  • 16:00 Rapid - Fiorentina

Cum se vor desfășura meciurile:

Cele trei meciuri de pe Arena Națională vor avea doar 60 de minute. Jucătorii vor evolua două reprize a câte 30 de minute fiecare. Pauza între reprize va fi de cinci minute, iar în cazul în care partidele se termină la egalitate, se va trece direct la loviturile de la 11 metri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!