"Trebuia sa ramana la CFR, Kayserispor e echipa de mana a doua!" Dan Petrescu, certat pentru decizia luata! "N-a mai putut mental"

"Trebuia sa ramana la CFR, Kayserispor e echipa de mana a doua!" Dan Petrescu, certat pentru decizia luata! "N-a mai putut mental"

Dan Petrescu s-a despartit in finalul anului trecut de CFR Cluj, iar acum este la un pas sa semneze cu Kayserispor, ocupanta ultimei pozitii din Turcia.

Dan Petrescu ar avea deja un acord total cu turcii de la Kayserispor, urmand sa semneze contractul in curand.

Fostul antrenor al CFR-ului va semna o intelegere pe un sezon si jumatate, cu posibilitatea prelungirii pe inca un sezon.

Cu toate acestea, Gabi Raduta, fost international si fost oficial la Dinamo, crede ca Dan Petrescu nu va antrena mult timp la Kayserispor:

"E o echipa cam mica pentru Dan Petrescu. Cred ca va sta acolo pana in vara, apoi va pleca la o echipa mai mare. Nu cred ca s-a gandit la bani, ci doar sa nu stea degeaba. N-ar fi o mare problema, daca ar retrograda, pentru ca Kaiserispor e o echipa de mina a doua", a spus Gabi Raduta, pentru Pro Sport.

"Dan Petrescu n-a mai putut mental la CFR!"

 

Gabi Raduta spune ca Dan Petrescu ar fi trebuit sa ramana in continuare la CFR Cluj:

"Dan Petrescu n-a mai putut mental sa mearga mai departe la CFR Cluj. Ar fi fost cel mai bine sa ramana la campioana din Gruia", a mai spus Raduta.

Dan Petrescu a reusit sa castige ultimele trei titluri ale Ligii 1 cu CFR Cluj.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 27 ianuarie. 3.174 de cazuri noi și 77 de decese în ultimele 24 de ore
BRAT

Modifică setările cookies