Supercupa CFR Cluj Sepsi OSK Sfantu Gheorghe Fotbal intern

Sold-out la Supercupa României! Primul meci din România cu VAR se va disputa cu tribunele pline

CFR Cluj și Sepsi OSK se vor întâlni, sâmbătă, de la ora 20:30, pe Stadionul „Francisc Neuman” din Arad în Supercupa României.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Iulie 2022, 22:35
Data actualizarii: Vineri 08 Iulie 2022, 22:43

Cele două câștigătoare ale celor mai importante competiții fotbalistice din România se vor duela pe un stadion ce va avea tribunele pline până la refuz.

„În momentul de față, online și la casierie, mai sunt disponibile 570 de bilete. Putem spune că va fi un meci sold-out. Sigur va fi tot stadionul plin. Nu a fost nimic dificil, totul a decurs conform planului. Am făcut vizite de lucru. Colaborarea cu cei de la stadion, Primărie și clubul UTA Arad este foarte bună.

 Din dorința noastră de a duce Supercupa mai aproape de suporterii din toată țara, am decis să se joace la Arad.

Sunt convins că Aradul va susține această Supercupă și va fi o atmosferă foarte frumoasă. CFR va avea aproximativ 700 de spectatori, la fel și Sepsi, fiecare ocupând câte un sector central din cele două peluze”, a declarat Alexandru Cândea, șeful Departamentului de Evenimente din cadrul FRF.

Cristiano Bergodi, conștient că echipa sa nu este favorită în Supercupă

Cristiano Bergodi, a declarat, vineri seara, într-o conferinţă de presă susţinută la Arad, că formaţia sa pleacă în meciul din Supercupa României cu CFR Cluj cu şansa a doua, dar a precizat că aceasta nu are nimic de pierdut.

„Ne dorim să câştigăm această Supercupă. Avem prilejul de a juca meciul împotriva unei echipe foarte bune care în ultimii cinci ani a câştigat 5 titluri, aşa că e normal ca noi să plecăm cu şansa a doua. Nu ştiu pentru care echipă e presiune mai mare. Dar ştiu că noi nu avem nimic de pierdut. Noi am scris istorie la acest club tânăr prin câştigarea Cupei. Aşa că acum jucăm fără presiune această Supercupă. Vrem să ne distrăm, să jucăm frumos pentru spectatori. Iar la sfârşit sper să putem să şi câştigăm”, a afirmat tehnicianul italian.

Modifică setările cookies