Marius Lacatus csa steaua Fotbal intern

Simpatizant al celor de la CSA Steaua, Marius Lăcătuș a reacționat după ce proiectul pentru schimbarea Legii Sportului a fost retras

Fostul șeptar din Ghencea - 10 titluri de campion din postura de jucător - a transmis un mesaj important pentru cei de la CSA. 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 01 Iunie 2023, 14:25
Data actualizarii: Joi 01 Iunie 2023, 14:26

CSA Steaua și-a pus speranțele în proiectul de lege pentru modificarea Legii Sportului, depus de Vasile Dîncu, fostul ministru al Apărării.

Clubul militar s-a lovit de avizul negativ primit din partea Consiliului Legislativ și al Consiliului Economic, astfel că Dîncu a hotărât să retragă proiectul.

  • Marius Lăcătuș

Vasile Dîncu și-a anunțat decizia prin intermediul unui amplu comunicat oficial postat pe pagina personală de Facebook, în care a menționat că, acum, singura variantă ca CSA Steaua să poată promova în Superligă este asocierea cu o entitate privată.

Apropiat al clubului Steaua, Marius Lăcătuș (84 de selecții / 13 goluri) în națională a comentat informația. "Fiara" susține că atașamentul său față de echipa militară e unul imens și o va susține indiferent de eșalonul în care activează. 

”Eu sunt stelist indiferent ce se întâmplă, nu depind de această lege. Eu voi fi alături de club, indiferent de liga în care joacă. Nu mă deranjează cu absolut nimic.

Acum, toată lumea zice că proiectul a fost blocat. Până acum, toată lumea urla că nu e corect, că aia nu se poate, că e echipă departamentală. Asta e. 

Clubul trebuie să găsească acum soluții pentru a putea promova”, a declarat Marius Lăcătuș, potrivit Digi Sport. 

CSA Steaua, formație antrenată de Daniel Oprița, a terminat pe locul secund în play-off-ul Ligii 2, însă nu a avut drept de promovare. Au promovat direct Politehnica Iași (antrenor Leo Grozavu) și Oțelul Galați (antrenor Dorinel Munteanu). 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!