Adrian Porumboiu FCU Craiova - Universitatea Craiova Istvan Kovacs Kyros Vassaras Fotbal intern

EXCLUSIV "Să iasă Vassaras ca să explice faza!" Adrian Porumboiu, vehement! 

Adrian Porumboiu și-a arătat dezamăgirea în privința modului în care Istvan Kovacs a condus partida din runda a patra a Superligii, FCU Craiova - Universitatea Craiova, scor 1-2. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 August 2022, 14:37
Data actualizarii: Luni 08 August 2022, 15:26

Fostul mare arbitru susține că șeful Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Kyros Vassaras, ar trebui să-și prezinte public opinia despre erorile din arbitraj din Superliga. 

Suflarea fotbalului românesc a așteptat implementarea Sistemului de Arbitraj Video (VAR), însă erorile au apărut în fiecare etapă.  

La Craiova, duminică seara, în minutul 45+2, Istvan Kovacs nu s-a dus să revadă o fază controversată. Sigur pe el, centralul din Carei a dictat o decizie eronată - penalty pentru Universitatea - transformat de Sergiu Hanca - în momentul în care Yassine Bahassa a atins mingea. 

Arbitrul care va reprezenta România la CM din Qatar a considerat că mijlocașul a atins mingea cu mână, însă la reluări s-a văzut cum mingea l-a lovit în zona capului. 

"Vreau să spun un singur lucru. În mod obligatoriu, Vassaras trebuie să iasă în mod public să explice faza. De ce să nu se stabilească acum dacă a fost henț. 

Stăm 20, 30 de ani să vorbim despre faze, să le explicăm. Asta a fost situația, toți au de învățat. Acum sunt probleme mai mari decât erau înainte. Acum nici nu mai știi cine e culpabil și cine nu", a declarat Adrian Porumboiu, luni, la Ora Exactă în Sport de la Pro Arena. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!