Reacția lui Robert Ilyes după ce echipa sa a ținut-o în șah pe Dinamo

Robert Ilyes Csikszereda Dinamo Fotbal intern Robert Ilyes / Sursa: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Mai 2024, 22:57
Data actualizarii: Luni 27 Mai 2024, 23:01

FK Csikszereda a remizat, 0-0, cu Dinamo în manșa secundă a barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga, însă au ratat accederea în prima ligă, deoarece "câinii" s-au impus cu 2-0 din tur.

Antrenorul echipei gazdă, Robert Ilyes, a declarat după meci că este mândru de jucătorii săi, care au dat tot ce au avut mai bun împotriva unei echipe mult mai valoroase.

"Din păcate rămânem doar cu felicitările. Am făcut un meci foarte bun, împotriva unei echipe care este cu un nivel peste noi. Ceea ce mă supără este amintirea meciului de la București, care a fost câștigat de public în proporție de 90%", a spus Robert Ilyes, la finalul meciului cu Dinamo.

Lipsa de experiență și-a spus cuvântul: "Sunt mândru de băieții mei. Fiecare dintre ei a dat maximum. Din păcate, sunt și momente mai triste în fotbal."

Robert Ilyes, mândru de echipa sa

Antrenorul lui Csikszereda speră că va reuși să califice echipa în prima ligă în sezonul viitor.

"Trebuie să ridicăm capul și să o luăm de la început la anul. Sincer, chiar nu știu ce putem face pentru a obține mai mult. (n.r. - Vă ține pe loc această politică asemănătoare celei Athletic Bilbao?) Exact. Clubul este bazat doar pe Academie. Și eu aș vrea mai multe. Sunt încă la început de drum. Sunt fericit că pot să lucrez cu asemenea băieți.

(n.r. - despre promovarea în sezonul următor) Depinde dacă rămâne tot lotul. Au plecat 10 jucători. A trebuit să reconstruiesc o echipă nouă. Am încercat să implementez filosofia mea de joc, dar sincer îmi doresc mult mai mult. Nu vreau să mă opresc aici. În cazul în care clubul mă va înțelege, atunci vom face lucruri mult mai mari", a mai spus Ilyes.

FK Csikszereda - Dinamo, scor 0-0

Dinamo va evolua şi în sezonul viitor în Superliga, după ce a remizat în deplasare cu echipa de ligă secundă FK Csikszereda Miercurea Ciuc, 0-0, luni seara, în manşa secundă a barajului pentru menţinere/promovare în prima ligă.

Dinamo a făcut un joc modest în Harghita, dar se menţine în Superligă graţie victoriei din tur, cu 2-0, prin dubla lui Dennis Politic.

Dinamo a jucat baraj pentru Superligă pentru al treilea an la rând (două câştigate la rând), după ce în 2022 a retrogradat, iar în 2023 a promovat.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!