Razboiul dintre MM Stoica si Craiova continua: "A condus, dar n-a batut, nici egal n-a prea facut!" 

Razboiul dintre MM Stoica si Craiova continua: "A condus, dar n-a batut, nici egal n-a prea facut!" 

Scandalul ar fi inceput dupa o postare a lui MM Stoica la adresa Craiovei. 

Clubul din Banie a reactionat cu privire la postarea oficialului FCSB, care spune ca 'Universitatea Craiova este un club de-o varsta cu baiatul lui Messi'. Craiovenii au raspuns la scurt timp pe o retea de socializare, spunand despre Mihai Stoica ca toata viata 's-a vandut pentru arginti', adaugand o fotografie in care acesta plangea.  

La nici doua ore de la postare, MM a dat replica, vorbind despre istoricul acelei fotografii, adaugand ca ea este facuta inainte de castigarea unui titlu (cel cu Unirea Urziceni), trofeu pe care CSU l-a ratat anul trecut. 

"Punct de vedere oficial al unui club care sa contina atatea ineptii si jigniri n-am mai vazut. Doar ca au comis o eroare incomensurabila. Fotografia asta e facuta in 2009, la cateva secunde dupa castigarea titlului cu Unirea Urziceni. CSU n-are de unde sa stie cum e sa plangi de bucurie. Pentru ca CSU n-a castigat titlul, desi trebuia sa bata acasa pe CFR.

A condus, dar n-a batut

Nici egal n-a prea facut.

De acolo, stie Sorin Cartu, doar ca el a castigat cu Universitatea originala. In dubla calitate. Si eu stiu cum e pentru ca am castigat 5. Cel cu plansul si-nca 4. La jigniri nu mai raspund, m-am maturizat si am schimbat registrul. 

P.S: Costum elegant, spre slim. Nod la cravata neglijent artistic. Tunsoarea imi deteriora imaginea...", a scris Mihai Stoica pe pagina personala de Facebook. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Accident cu șapte morți în Bacău. Doi copii, printre victime. Alte două persoane sunt în stare gravă
BRAT
Modifică setările cookies