Ioan Andone oferă singura variantă în care Dinamo ar putea scoate puncte cu FCSB: „Dacă rezolvă problema asta, nu pierde!”

Ioan Andone Dinamo FCSB Fotbal intern Ioan Andone
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Noiembrie 2023, 17:38
Data actualizarii: Vineri 24 Noiembrie 2023, 17:43

Se anunță un weekend încins pe Arena Națională. Dinamo și FCSB se vor duela în etapa cu numărul 17 din Superliga.

Fostul antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone, a dezvăluit ce are de pus la punt Ovidiu Burcă dacă vrea ca echipa sa să aibă vreo șansă cu FCSB.

Potrivit lui Andone, Dinamo va trebui să reproducă meciul cu CFR Cluj, scor 1-1, și să rezolve problemele pe faza ofensivă și să se grupeze foarte bine în defensivă.

„Un derby nu e dezechilibrat niciodată, în opinia mea. Uitați-vă ce s-a întâmplat și la FCSB - Rapid, deși Rapidul e altceva. Dar cei de acolo s-au mobilizat și au reușit să câștige fără probleme.

Singurul mod în care Dinamo poate emite pretenții cu FCSB

Dar Dinamo trece printr-o perioadă foarte proastă din punct de vedere al rezultatelor. Va fi interesant, iar eu sper ca Dinamo să nu piardă. Uitați, ei s-au mobilizat foarte bine cu CFR Cluj (n.r. - remiza din octombrie, 1-1), iar CFR-ul era într-o perioadă foarte bună atunci.

Dinamo ar trebui să nu mai aibă probleme în ultimii 30 de metri, fiindcă ei construiesc destul de bine. 

Ținând cont că FCSB are niște jucători extraordinari în atac, ei ar trebui să aibă atenție acolo, în zona fundașilor centrali. Eu zic că ei vor da un gol (n.r. - Dinamo). Doar să nu primească multe...

Începutul de campionat a fost în regulă, dar Dinamo trebuie să-și rezolve acum ce a greșit în ultimul timp pe faza de atac. Dacă-și rezolvă problema asta și se organizează foarte bine defensiv, să nu le de spații celor de la FCSB, eu zic că pot să obțină un rezultat în favoarea lor”, a spus Ioan Andone, potrivit GSP.

Dinamo - FCSB se joacă duminică, de la ora 20:30, pe Arena Națională, în etapa cu numărul 17 din Superliga.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!