Fotbal intern

În Vatican nu v-ați uitat? Poli Iași caută atacanți în Liechtenstein și Luxemburg

Echipa ocupă locul 12 în clasamentul ligii secunde și are șanse foarte mici să prindă play-off-ul de promovare în Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Ianuarie 2022, 15:11
Data actualizarii: Miercuri 26 Ianuarie 2022, 15:21

Poli Iași este într-o continuă căutare de jucători în această iarnă, iar pentru compartimentul ofensiv încearcă să aducă fotbaliști din țările liliputane ale Europei.

Mai întâi l-a încercat pe Yanick Frick (23 de ani), golgheterul naționalei din Liechtenstein. Ultima dată în Serie D, al patrulea eșalon fotbalistic al Italiei, Frick a dat probe în Copou, însă nu a fost reținut în lot de antrenorul Costel Enache.

Muratovic, internaționalul din Luxemburg, ar urma să semneze până în vară

Acum, privirile moldovenilor au ajuns asupra unui fost internațional de tineret din Luxemburg.

Ziarul de Iași anunță că Belmin Muratovic, atacant lateral sau mijlocaș central ofensiv de la Progres Niederkorn, echipă de cupele europene, și el în vârstă de 23 de ani, va semna un contract până în vară dacă va trece testele medicale.

Interesant este că Muratovic, care și-a făcut junioratul la FC Metz, are selecții nu doar la naționalele Luxemburgului, țara în care s-a născut, ci și la reprezentativele Muntenegrului.

Poli Iași ocupă locul 12 în clasamentul ligii secunde și are șanse foarte mici să prindă play-off-ul de promovare în prima divizie.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies