Luni 21 Iunie 2010, 16:33

FRF a stabilit: Supercupa Romaniei: CFR - Unirea, pe 18 iulie, 20:30, LIVE pe ProTv!


	FRF a stabilit: Supercupa Romaniei: CFR - Unirea, pe 18 iulie, 20:30, LIVE pe ProTv!

CFR Cluj va juca Supercupa Romaniei contra Unirii Urziceni, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu, in data de 18 iulie, de la ora 20.30.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Azi, 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

FRF a anuntat ca in cadrul sedintei Comitetului Executiv al forului, de vineri, a fost modificat articolul 33 al Regulamentului de Organizare a Activitatii Fotbalistice (ROAF), referitor la Supercupa Romaniei.

Noul continut al articolului respectiv este urmatorul: "1. In fiecare an, de regula, inainte de inceperea Campionatul Național Liga I, FRF organizeaza Supercupa Romaniei, intre echipa castigatoare a Campionatului National Liga I si castigatoarea Cupei Romaniei. 2. In cazul in care aceeasi echipa castiga atat campionatul Ligii I, cat si Cupa Romaniei, Supercupa Romaniei va avea loc intre echipa campioana si echipa clasata pe locul doi in Liga I. 3. Supercupa Romaniei se organizeaza: pe stadionul uneia dintre echipe, stabilit prin tragere la sorti (cand jocul se desfasoara intre castigatoarea campionatului si castigatoarea Cupei); pe stadionul echipei campioane, daca jocul se desfasoara intre echipa campioana si echipa clasata pe locul doi in Liga I. 4. Toate drepturile legate de organizarea Supercupei Romaniei apartin FRF".

2 comentarii
  • 21 2010
    daniel mie nu mi se pare normal ca cfr sa joace cu unirea!!!regulament de rahat!!in toate tarile europene echipa care a luat campionatu si cupa joaca cu finalista cupei nationale!!deci cfr trebuia sa joace cu vaslui,nu cu unirea!!ce supercupa mai e asta???in italia anul trecut inter a luat campionatul in fata romei si cupa in fata lui lazio.supercupa au jucat-o la shangai si a fost un meci inter- lazio!!!asa se intampla si in spania,franta,anglia,olanda etc. ar trebuii schimbat regulamentul asta de doi bani si sa joace supercupa pe teren neutru..
  • 21 2010
    florin de ce se joaca super-cupa dak cfr a facut eventul???????
  • 21 2010
    evans tu esti prost ? :|
Preşedintele Iohannis efectuează o vizită în Bacău, la societatea comercială Aerostar
BRAT