CFR Cluj Unirea Urziceni Fotbal intern

FRF a stabilit: Supercupa Romaniei: CFR - Unirea, pe 18 iulie, 20:30, LIVE pe ProTv!

CFR Cluj va juca Supercupa Romaniei contra Unirii Urziceni, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu, in data de 18 iulie, de la ora 20.30.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Iunie 2010, 16:33
Data actualizarii: Luni 21 Iunie 2010, 16:37

FRF a anuntat ca in cadrul sedintei Comitetului Executiv al forului, de vineri, a fost modificat articolul 33 al Regulamentului de Organizare a Activitatii Fotbalistice (ROAF), referitor la Supercupa Romaniei.

Noul continut al articolului respectiv este urmatorul: "1. In fiecare an, de regula, inainte de inceperea Campionatul Național Liga I, FRF organizeaza Supercupa Romaniei, intre echipa castigatoare a Campionatului National Liga I si castigatoarea Cupei Romaniei. 2. In cazul in care aceeasi echipa castiga atat campionatul Ligii I, cat si Cupa Romaniei, Supercupa Romaniei va avea loc intre echipa campioana si echipa clasata pe locul doi in Liga I. 3. Supercupa Romaniei se organizeaza: pe stadionul uneia dintre echipe, stabilit prin tragere la sorti (cand jocul se desfasoara intre castigatoarea campionatului si castigatoarea Cupei); pe stadionul echipei campioane, daca jocul se desfasoara intre echipa campioana si echipa clasata pe locul doi in Liga I. 4. Toate drepturile legate de organizarea Supercupei Romaniei apartin FRF".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!