Dumitru Dragomir Dinamo Fotbal intern

Dumitru Dragomir știe de ce a retrogradat Dinamo: „Toată lumea și-a dorit asta”

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, este de părere că Dinamo a retrogradat cu implicarea tuturor factorilor de decizie de la club.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Mai 2022, 22:27
Data actualizarii: Luni 30 Mai 2022, 22:34

„Corleone” a susținut că toți cei din conducerea clulbului și-au dorit ca Dinamo să ajungă în liga secundă, fără a expune însă și motivele care i-ar fi determinat pe aceștia să urmărească un astfel de obiectiv.

„Domnule, din punctul meu de vedere, Dinamo va putea promova în patru ani. Nu cred că se va desfiinţa echipa, ar fi aiurea să nu găsească pe cineva şi să nu plătească datoriile clubului. Orice s-ar spune, Dinamo e un nume în fotbalul românesc, sportul românesc, un brand.

Dragomir crede că cei din conducerea lui Dinamo și-au dorit ca „roș-albii” să retrogradeze

Părerea mea e că toată lumea din conducere, din echipă, şi-a dorit retrogradarea şi, când spun toată lumea, înseamnă toată lumea. Asta nu este echipă care trebuia să retrogradeze, cu jucătorii pe care îi are Dinamo, pentru că are câţiva jucători importanţi.

Nu este o echipă care trebuia să retrogradeze, dar lucrurile acum sunt jucate, trebuie luat totul de la capăt. Nu am văzut meciul, sunt plecat în străinătate, însă rezultatul acesta de 1-1 spune totul”, a declarat Dumitru Dragomir potrivit Orange Sport.

Dinamo va evolua în eşalonul secund pentru prima dată de la înfiinţarea clubului, în 1948.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!