dioszegi Gigi Becali sepsi Fotbal intern

Dioszegi, patronul lui Sepsi, reacție acidă îndreptată spre Gigi Becali 

Patronul lui Sepsi a reușit să facă din echipa sa o forță în Superliga. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 August 2022, 19:25
Data actualizarii: Miercuri 03 August 2022, 20:03

Laszlo Dioszegi e tipul de patron care nu schimbă antrenorul la primul impuls. Sepsi are contuintate pe banca tehnică, iar Cristiano Bergodi a construit o formație care le provoacă frisoane granzilor din fotbalul românesc. 

Sepsi a cucerit Cupa României și Supercupa, dar s-a și calificat în turul III preliminar din Conference League, competiție în care mai sunt angrenate FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova. 

Cum Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, trimite din când în când reacții veninoase spre Sepsi, construindu-și discursul pe ideea că formația din Sfânntu Gheorghe e ajutată de Guvernul din Ungaria, Dioszegi s-a hotărât să-i răspundă cu o replică unde-l doar pe latifundiar... mai tare. 

Dioszegi: "Dacă aveam bugetul lui Becali, luam de cinci ori la rând campionatul!"

”Eu, dacă aveam, de exemplu, bugetul lui Gigi Becali, câștigam de cinci ori la rând campionatul cu Sepsi. Noi însă nu ne permitem un buget atât de mare, de șase milioane de euro, așa cum au granzii din campionatul României.

Știm că nu putem să ne luptăm la titlu, suntem conștienți de acest lucru. Iar șansele să ajungem în grupele Conference League nu sunt atât de mari, suntem conștienți și de asta. Dar lotul este format în proporție de 90% din români și trebuie să subliniez acest lucru”, a declarat Laszlo Dioszegi, pentru Prosport.

FCSB a cucerit ultima dată titlul în 2015, când echipa era antrenată de Constantin Gâlcă. 

Sepsi e pe locul 7 în Superliga, cu cinci puncte, două remize și o victorie. 

Gigi Becali: "Voi spulbera tot ce e neam cu Sepsi OSK"

Patronul echipei FCSB a declarat că este dispus să investească şi 10 milioane de euro pentru ca formaţia sa să nu fie surclasată de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, declarându-se „duşman” al premierului Ungariei, Viktor Orban, care a asistat săptămâna trecută la două meciuri în România.

„Dacă echipa asta la finalul turului este pe primul loc sau acolo, până în trei puncte faţă de CFR şi Craiova... că eu cu ei mă bat. Cu restul nu am treabă, nu mă bat eu cu restul... Să facă Rapidul ce vrea, e problema lor... Iar dacă Sepsi cumva se ridică, o să investesc eu mai mulţi bani ca Viktor Orban.

Că nu îi las pe unguri să treacă peste FCSB niciodată în viaţa lor. Să nu se creadă că e ameninţare sau discriminare. Dar pe Sepsi OSK îi vom ţine mereu la respect acolo. Dacă ei prind putere, eu mai investesc 10 milioane de euro.

 Tot ce e neam cu Sepsi OSK îi voi spulbera... la fotbal, nu la altele. Viktor Orban poate să vină cât vrea el pe stadioane, că tot râul, ramul... aşa că, duşmani. Deci cât sunt eu în fotbal, Viktor Orban, pofta-n cui. Eu acum o să vreau să mă bat cu Guvernul Ungariei... ei să bage bani, eu să bag, să vedem care e mai tare. Îi invit la luptă. Sepsi OSK cu Viktor Orban şi eu cu FCSB. I-am aruncat mănuşa lui Viktor Orban-rusul, Viktor Orban-Putin”, a declarat Becali, luni, la Ora Exactă în Sport de la Pro Arena. 

Modifică setările cookies