Razvan Burleanu, resemnat ca va pierde sefia FRF? Anunt de ULTIMA ORA: "Probabil crede ca Lupescu a castigat alegerile!"

Impresarul Ana Maria Prodan a vorbit in direct la Pro X despre alegerile de la Federatie.

Cu o luna inainte de alegerile de la Federatia Romana de Fotbal, duelul dintre Ionut Lupescu si Razvan Burleanu este din ce in ce mai incins. Cei doi au avut un schimb de replici de la distanta - impresarul Ana Maria Prodan considera ca atacurile lui Burleanu sunt cauzate de faptul ca actualul presedinte FRF crede ca va pierde!

"Ne inconjuram doar de lingai. Vorbeam la un moment dat cu cei din FRF si cred ca ar fi rezistat foarte mult timp daca isi luau langa ei oameni curati, precum Raducioiu. Burleanu a fost prost sfatuit cand l-a atacat pe Raduciou spunand ca e «somer». Probabil ca Razvan (Burleanu) face greseli gandindu-se ca Lupescu a castigat deja alegerile.

Lui Lupescu n-ai cum sa-i gasesti defecte, oricat ai cauta. Nu i se poate reprosa absolut nimic. Stiu 100% ca Federatia a ramas in conturi cu vreo 8 milioane de euro inainte ca Lupescu sa plece la UEFA. Lupescu putea sa plece cu 1 an mai devreme la UEFA dar nu a facut-o. De multe ori, il compar pe Lupescu cu Reghe. Cand se supara, pleaca. Asa a facut si Reghe, s-a suparat si a plecat!

S-au suparat toti ca Lupescu l-a numit pe Razvan Lucescu la echipa nationala. Daca Lucescu n-avea valoare, nu facea ce face acum in Grecia" a spus Ana Maria Prodan la Ora Exacta in Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Israelul vrea să sesizeze ONU, în urma atacului asupra petrolierului MT Mercer Street, care s-a soldat cu moartea unui român
BRAT
Modifică setările cookies