Surpriza lui Dica in echipa de start a Stelei! Un jucator TELESPECTATOR cu CFR va fi titular
Duminica 01 Aprilie 2018, 12:25

Surpriza lui Dica in echipa de start a Stelei! Un jucator TELESPECTATOR cu CFR va fi titular

Nicolae Dica a pregatit o formula bazata pe atac pentru meciul cu Poli Iasi.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Steaua poate sa profite de remiza CFR-ului la Craiova, scor 0-0, si sa urce pe primul loc in Liga I daca va castiga in aceasta seara cu Iasiul. Meciul se va disputa la ora 20:45 pe Arena Nationala.

Nicolae Dica va muta tactic si-l va titulariza pe Dragos Nedelcu. Mijlocasul a fost lasat acasa in meciul cu CFR, iar alaturi de el va fi introdus, cel mai probail, Cristi Tanase, pentru a-l inlocui pe Mihai Pintilii - suspendat. In flancuri voi fi Florin Tanase si Dennis Man, iar Budescu va juca in spatele lui Alibec.

Echipa probabila a Stelei:

Balgradean - Benzar, Planic, Momcilovic, Junior Morais - Nedelcu, Cr. Tanase - Man, Budescu, Fl. Tanase - Alibec

Din cauza vremii, acoperisul a fost tras pentru a-i atrage pe suporteri la meci, anunta stelistii. De asemenea si pretul biletelor este unul mic.

"Chiar daca va ploua la ora meciului, aceasta nu va fi o problema, deoarece Arena Nationala este deja acoperita. Casele de bilete s-au deschis la ora 10:00! Va asteptam alaturi de noi", au anuntat oficialii celor de la Steaua.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  


5 comentarii
 • 1 2018
  jora cu echipa asta luam campionatul va promit aste sunt cei mai buni din rominia.hai steaua 4-0...
 • 1 2018
  Ilie ion Steaua diseară joaca in 10.Nedelcu este țeapă cea mai mare pe care a luat-o Becali.Nedelcu nu este fotbalist.Nici macar nu aleargă că un fotbalist.Ati văzut că Steaua joaca altceva când nu joacă Nedelcu....
 • 1 2018
  Baggio La mulți ani Helmuth Duckadam....MULTĂ sănătate...
 • 1 2018
  Mr.X Ați uitat cuvântul uriașă. Surpriză uriașă! Ce dracu e surpriză că Nedelcu e titular? Chiar nu vă pricepeți la fotbal? Păi atunci apucați-va de bambilici! Dati-va demisia!...
 • 1 2018
  Mirel De ce nu joaca Bizonul alaturi de Alibec?Cu Cristi Tanase si Nedelcu in terene,asta e formula bazata pe atac? ))...Beton formula,victoria cu 5:0 e garantata!...
BRAT