VIDEO | Ronaldo, primul gol din lovitura libera in Serie A! Superstarul portughez a mai doborat cateva recorduri dupa derby-ul orasului Torino!

VIDEO | Ronaldo, primul gol din lovitura libera in Serie A! Superstarul portughez a mai doborat cateva recorduri dupa derby-ul orasului Torino!

Cristiano Ronaldo a reusit un meci mare contra lui Torino.

In derby-ul orasului, portughezul a reusit o pasa de gol, in prima repriza, iar dupa pauza a executat o lovitura libera din afara careului, care s-a concretizat intr-un gol superb. Astfel, Ronaldo a inscris primul gol din lovitura libera in Serie A. 

De asemenea, portughezul a ajuns la 4 goluri si doua assist-uri in cele 4 partide disputate in campionatul italian de la reluarea competitiei. 

El a devenit primul jucator care a inscris mai mult de 25 de goluri in Serie A, Premier League si La Liga. 

Mai mult decat atat, niciun fotbalist de la Juventus nu a mai reusit sa inscrie peste 25 de goluri intr-un sezon al campionatului italian de la Omar Sivori, in sezonul 1960/61. 

 

Iar aceste reusite vin dupa ce Ronaldo a revenit pe gazon, dupa pauza cauzata de pandemie, cu evolutii criticate in Cupa Italiei, trofeu pe care l-a pierdut. 

In derby-ul orasului Torino, Juventus s-a impus cu 4-1 si ramane lider in Serie A, avand cele mai mari sanse de a cuceri un nou titlu in Italia.

VIDEO PROTVPLUS.RO

O femeie din Bacău a murit în ziua în care s-a vaccinat. CNCAV: ”Suprapunere de evenimente fără legătură cu vaccinarea”
BRAT

Modifică setările cookies