Virgil van Dijk FC liverpool Fotbal extern

VIDEO | "Moment jenant!" Cum a fost umilit Van Dijk la revenirea pe teren 

Virgil van Dijk a revenit pe teren după o pauză de nouă luni.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 Iulie 2021, 09:27
Data actualizarii: Sambata 31 Iulie 2021, 09:29

Virgil van Dijk, căpitanul lui Liverpool, a revenit pe teren în amicalul pe care echipa sa l-a pierdut la Innsbruck, scor 3-4 cu Hertha Berlin. 

Accidentat grav la genunchi după o intervenție dură a lui Jordan Pickford, într-un meci cu Everton, Virgil van Dijk a suferit o intervenție chirurgicală complicată și a efectuat un program de recuperare sever. 

Virgil van Dijk, driblat ca-n curtea școlii

A ratat Campionatul European din această vară, dar a promis să revină și mai puternic. Reintrarea pe teren într-un meci al lui Liverpool s-a produs în minutul 69 al amicalului cu Hertha Berlin (3-4), iar jurnaliștii britanici au evidențiat un moment în care stoperul în vârstă de 30 de ani a fost depășit ușor de Jovetic, la golul de 4-2 pentru nemți, din minutul 80. 

"Cormoranii" au pierdut mingea la mijlocul terenului, Jovetic a pornit într-o cursă vijelioasă spre poarta lui Adrian, iar în momentul în care a fost atacat de Van Dijk i-a strecurat olandezului cu finețe mingea printre picioare. A mai evitat un adversar și a înscris cu lejeritate. 

"Moment jenant pentru Van Dijk!", au titrat cei de la The Sun. 

Modifică setările cookies