Fotbal extern

Ultima solutie pentru a-l convinge pe Messi sa revina :) Miss BumBum Brazilia il roaga pe argentinian sa continue la nationala. Cum arata aceasta

Sferturile UEFA EURO 2016™ se vad la ProTV: Joi, 22:00, Polonia - Portugalia | Vineri, 22:00, Tara Galilor - Belgia | Sambata, 22:00, Germania - Italia | Duminica, 22:00 Franta - Islanda

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2016, 11:43
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2016, 11:58

Argentinienii au declansat operatiunea "Convinge-l pe Messi sa revina", iar peste 100.000 de oameni si-au anuntat prezenta la o manifestatie intr-una dintre cele mai mari piete din Buenos Aires (DETALII AICI).

Daca nici acest demers al fanilor nu-l va convinge pe Leo Messi sa revina asupra deciziei de a se retrage de la nationala, acestia au si un as in maneca. Asul se numeste Miss BumBum si e fata cu cel mai frumos posterior din America de Sud :)

Suzy Cortez, o frumoasa brazilianca, a aflat si ea ca Messi planuieste sa se retraga si, desi nationala Argentinei este marea rivala a tarii sale natale, aceasta vrea si ea sa-l determine pe Messi sa mai joace.

Suzy a castigat titlul de Miss BumBum, fiind desemnata fata cu cel mai frumos posterior din America de Sud. 

"Geniul argentinian care joaca pentru Barcelona, echipa mea preferata, este un exemplu de caracter si modestie, ceea ce e uneori diferit de actuala nationala a Braziliei. Nu te retrage, Leo. Hai, Barca", a scris ea pe Instragram.

"Daca nu-ti place prima postare, poate iti va placea asta", a mai scris ea :)

 

Para quem achou ruim o primeiro post, vai o segundo! #NoTeVayasLio #ViscaBarça #Messi ⚪????????????

O fotografie postată de Suzy Cortez Oficial (@suzycortezoficial) pe

Modifică setările cookies