VIDEO ”Ucraina a fost furată” / ”Ăsta nu e penalty? Sunteți serioși?” Scandal după calificarea Italiei la EURO 2024

italia - ucraina Italia Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Noiembrie 2023, 08:27
Data actualizarii: Marti 21 Noiembrie 2023, 08:27

Italia își va apăra titlul european la turneul final care va fi găzduit în vara anului 2024 de Germania.

Italienii, campioni europeni în 2021, s-au calificat cu emoții la EURO 2024, după un ultim meci strâns cu Ucraina, încheiat cu scorul de 0-0. 

”Squadra Azzura” a avut nevoie de un rezultat de egalitate la Leverkusen, acolo unde s-a disputat partida, pentru a-și asigura prezența la turneul final.

Ucraina a cerut un penalty în prelungirile meciului cu Italia!

Doar că în ultimele minute ale partidei Ucraina a cerut un penalty după ce Mykhailo Mudryk, starul lui Chelsea, a fost faultat în careu. Faza s-a viralizat rapid în mediul online, iar cei mai mulți dintre internauți sunt de părere că ucrainenii ”au fost furați”.

”E un penalty clar!”, ”Ucraina a fost furată”, ”Ăsta nu e penalty? Sunteți serioși?”, au fost doar câteva dintre reacțiile viralizate rapid pe Twitter.

Italia merge din nou la EURO, după ce a ratat ultimele două Campionate Mondiale. ”Squadra Azzura” a încheiat grupa C pe locul doi, în spatele Angliei, astfel că va face parte din a treia urnă valorică la tragerea la sorți de la Hamburg, programată pe 2 decembrie.

Astfel, selecționata lui Luciano Spalletti va evita, mai mult ca sigur, adversari precum Scoția, Olanda, Serbia sau Croația, dar nu va scăpa de ”coloșii” din prima urnă valorică, acolo unde se află echipe precum Franța, Spania, Belgia, Anglia, Portugalia sau Germania.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!