FOTO Tragedie în Argentina! Un suporter al lui River Plate a murit după ce a căzut din tribună

Argentina Defensa y Justicia River Plate Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Iunie 2023, 15:12
Data actualizarii: Duminica 04 Iunie 2023, 15:10

Meciul River Plate - Defensa y Justicia a fost suspendat în urma unui deces al unui fan din tribune.

Tragedie în Argentina! Un suporter al lui River Plate a murit după ce a căzut din tribună

Un suporter al echipei River Plate a murit sâmbătă seară, după ce a căzut de pe o tribună de pe stadionul Monumental din Buenos Aires. Meciul din campionat a fost anulat.

Tragedia s-a produs sâmbătă pe Estadio Monumental din Buenos Aires, în timpul meciului de campionat dintre River Plate şi clubul Defensa y Justicia. "Un fan a căzut din tribuna Sivori Alta şi a murit pe loc. Serviciul medical a sosit imediat la faţa locului, la fel ca şi poliţia şi diferite agenţii de securitate", a precizat clubul într-un comunicat.

"Tribuna unde defunctul avea abonament era la 90% din capacitate. În momentul căderii, nicio terţă persoană nu intervenise. De asemenea, s-a constatat că nu exista nicio situaţie violentă în tribună sau în jurul lui", se arată în comunicat, potrivit News.ro.

Meciul a fost suspendat după 26 de minute, iar locul a fost evacuat în urma incidentului. River Plate, în prezent pe primul loc în clasament, a precizat că agenţiile de securitate şi unitatea fiscală specializată în evenimente de masă au demarat anchete.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!