Fotbal extern

VIDEO Sunt imaginile momentului! Messi, driblat de tehnologie la gala FIFA! :) Fanii au râs de el: „Toți în costum, el în pijama”

Chiar dacă nu a primit niciun premiu de la FIFA, Messi a fost în centrul atenției cu alt moment. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 21:48
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 22:00

France Football și FIFA s-au separat în decernarea premiilor pentru cei mai buni jucători din decursul unui an. Inclusiv câștigătorii au fost diferiți. Lionel Messi (34 ani) și-a asigurat Balonul de Aur, al șaptelea din carieră, în timp ce Robert Lewandowski (33 ani) a câștigat pentru al doilea an consecutiv treofeul „The Best”. 

Însă, atunci când a fost dezvăluită echipa ideală din 2021, în viziunea FIFA, Messi a fost protagonistul unui moment amuzant. Jucătorul lui PSG a avut probleme cu telefonul mobil, atunci când încerca să-l fixeze.

Leo Messi, luat la țintă de fani pe rețelele de socializare

Fotbalistul argentinian a fost ținta glumelor pe rețelele de socializare, acolo unde fanii săi l-au 'taxat' pentru apariția de la gala de la Zurich. Toți au remarcat că majoritatea fotbaliștilor din echipa ideală erau îmbrăcați elegant, la costum, mai puțin Leo Messi. 

„Toți la costum, atenți. Messi în pijama, râzând”, a remarcat unul dintre internauți. 

Cel mai bun 11 din 2021 

Gianluigi Donnarumma - David Alaba, Leonardo Bonucci, Ruben Dias  - Jorginho, N'Golo Kante, Kevin De Bruyne - Cristiano Ronaldo, Erling Haaland, Robert Lewandowski, Lionel Messi 

Modifică setările cookies