Oleksandr Petrakov Campionatul Mondial Under 20 nationala Armeniei nationala Ucrainei preliminarii CE 2024 Fotbal extern

VIDEO Selecționerul campion mondial care șochează după debutul în preliminarii: ”Încă nu-i cunosc pe toți jucătorii”!

Armenia lui Oleksandr Petrakov a început cu stângul în campania de calificare la Euro, 1-2 pe teren propriu cu Turcia.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Martie 2023, 14:30
Data actualizarii: Marti 28 Martie 2023, 14:29

Oleksandr Petrakov, antrenorul ucrainean care a fost numit recent selecționerul Armeniei, a admis că încă nu-i cunoaște pe toți jucătorii de la echipa națională, deși reprezentativa din Caucaz a debutat deja în preliminariile pentru Campionatul European, 1-2 cu Turcia pe teren propriu în primul meci din campanie (VIDEO AICI).

”În partida cu Turcia, aproape fiecare adversar a fost ușor superior jucătorilor noștri, care însă, prin ambiție, au mai redus din această diferență.

În general, am fost satisfăcut de disciplina în joc, am și vorbit cu fiecare fotbalist în parte. Încă nu-i cunosc pe toți jucătorii, însă voi încerca să înțeleg abordarea fiecăruia”, a recunoscut Petrakov într-un interviu postat chiar pe site-ul oficial al federației de la Erevan.

Oleksandr Petrakov a câștigat Campionatul Mondial Under-20 cu Ucraina

Tehnicianul ucrainean în vârstă de 65 de ani a fost instalat selecționer al Armeniei în ianuarie și este cel care a câștigat Campionatul Mondial Under-20 din 2019, la cârma naționalei de tineret a Ucrainei.

Succesul de atunci l-a propulsat ulterior la prima reprezentativă de la Kiev, pe care a condus-o între 2021 și 2022.

Ce răspuns a primit ucraineanul când a încercat să se înroleze după invazia Rusiei

Petrakov a încercat să se înroleze voluntar în armata țării sale după invazia Rusiei, dar a fost respins din cauza vârstei și a lipsei de experiență militară. 

”Am 64 de ani dar cred că am făcut un lucru normal, cred că aș putea doborî doi sau trei inamici”, spunea anul trecut antrenorul.

Video: Federația de Fotbal din Armenia

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!