EXCLUSIV Secretul pentru forma foarte bună pe care o traversează Lionel Messi la PSG: „E clar că știe asta!”

Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Octombrie 2022, 19:36
Data actualizarii: Luni 31 Octombrie 2022, 20:57

După un prim sezon dificil în tricoul lui PSG, Lionel Messi (35 de ani) traversează o perioadă foarte bună.

Starul argentinian a reușin în această ediție de campionat să marcheze de 12 ori și să ofere 13 pase decisive în cele 17 meciuri disputate în tricoul lui PSG.

Messi, analizat de Bourceanu și Pușcaș

„Forma foarte bună (n.r. - pe care o arată Messi) poate fi legată și de faptul că urmează să se joace Campionatul Mondial și este, probabil, ultima șansă în care echipa Argentinei, cu el pe teren, poate câștiga titlul mondial.

Probabil că acesta e obiectivul său final și l-a făcut cumva, l-a determinat să încerce să se adapteze la Paris Saint-Germain și să revină la o formă bună”, a spus Bourceanu la PRO ARENA, adăugând că „după Campionatul Mondial, în funcție de ce se va întâmpla e posibil să vedem un alt Messi”, moment în care Marcel Pușcaș a intervenit în discuție.

„Nu, vom vedea un Messi, câștigător de Champions League, cu altă echipă decât cu Barcelona. Eu mă mir că la banii pe care îi are și la ce performanță a făcut în fotbal... mai are încă obiective”, a spus Pușcaș.

După 21 de ani petrecuți la Barcelona, Messi a semnat cu PSG, anul trecut. Cu Messi într-o formă de zile mari, PSG conduce autoritar în campionatul Franței, cu 11 victorii și două egaluri după 13 etape.

Grupa C, la Mondialul din Qatar 

Argentina

Arabia Saudită

Mexic

Polonia

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!