"Rușinos și insensibil!". Soția antrenorului a murit, dar adversarii refuză să amâne meciul din ziua înmormântării

Caen Franta Sochaux Stephane Moulin Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 21:00
Data actualizarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 20:59

Clubul Sochaux a refuzat amânarea unui meci programat sâmbătă, în ziua în care este înmormântată soţia tehnicianului echipei adverse, informează L’Equipe.

Caen a cerut amânarea partidei cu Sochaux, având în vedere faptul că soţia antrenorului Stephane Moulin va fi înmormântată în ziua respectivă. Caen a anunţat miercuri decesul lui Armelle Moulin. Stephane Moulin îşi luase o pauză din data de 22 decembrie, pentru a fi alături de soţia sa care atunci era bolnavă. 

Sochaux refuză amânarea unui meci programat în ziua în care este înmormântată soţia antrenorului de la Caen

După moartea femeii, clubul a cerut amânarea meciului cu Sochaux. În ciuda faptului că liga franceză şi BeIN Sports erau de acord, Sochaux a refuzat.

Într-un comunicat, clubul Sochaux a invocat dificultăţi legate de logistică în cazul reprogramării meciului.

Sochaux a precizat că propune ca înainte de startul partidei de sâmbătă, din Ligue 2, să se ţină un minut de reculegere în memoria lui Armelle Moulin, transmite News.ro.

"Stephane Moulin, antrenorul lui Caen, și-a pierdut soția, iar înmormântarea este programată sâmbătă. Tot clubul și-ar dori să participe, dar Sochaux refuză să amâne meciul. E rușinos și insensibil!

E mult mai important decât fotbalul acest lucru, iar partida ar fi trebuit să fie reprogramată", a fost reacția jurnalistului Ben Jacobs, de la CBS Sports.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!