Leo Messi Balonul de Aur Paris Saint-Germain Fotbal extern

VIDEO Reacție neașteptată a lui Messi când a fost întrebat despre Balonul de Aur: „Mi-am atins deja unul dintre obiectivele principale!”

Lionel Messi (34 ani) a acordat un interviu sincer în presa din Spania. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 01 Noiembrie 2021, 16:13
Data actualizarii: Luni 01 Noiembrie 2021, 16:29

Superstarul argentinian a vorbit cu cei de la cotidianul catalan SPORT, iar acolo a făcut o serie de dezvăluiri emoționante. Messi a comentat declarațiile făcute de Laporta după plecarea sa și a mărturisit că și-ar dori să revină la Barcelona și să ocupe un post oficial în cadrul clubului. 

Deși nu are cel mai bun start de sezon la PSG, acolo unde încă nu a reușit să se adapteze, argentinianul este văzut drept unul dintre favoriții la câștigarea Balonului de Aur, care se decernează luni, 29 noiembrie. În cazul în care l-ar câștiga, Messi ar ajunge la al șaptelea astfel de trofeu. 

  • Messi, Balonul de Aur

Leo Messi: „Ar fi o nebunie al șaptelea Balon de Aur!”

Întrebat de ziariștii spanioli despre posibilitatea de a câștiga cel mai râvnit trofeu la nivel individual, Messi nu a avut rețineri, dezvăluind cum s-ar simți. Totodată, argentinianul a mărturisit că nu se gândește la asta, mai ales datorită faptului că și-a îndeplinit deja unul dintre marile obiective ale carierei sale. 

„Dacă e să fiu sincer, nu mă gândesc la asta. Cel mai mare trofeu pentru mine a fost ce am reușit alături de națională. După cât m-am luptat și bătut pentru trofeu, bucuria a fost maximă pentru tot ceea ce m-a costat.

Dacă voi câștiga Balonul de Aur ar fi extraordinar pentru tot ce înseamnă să câștigi încă unul, al șaptelea ar fi o nebunie. Dacă nu câștig, nu e nicio problemă. Am reușit să îmi ating unul dintre marile obiective. Sunt foarte fericit pentru ce s-a întămplat, iar acum să se întâmple ce o fi”, a declarat Messi pentru SPORT. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies