Reacția care spune tot? Ce a făcut Messi când Laporta a vrut să se fotografieze cu "Balonul de Aur 2023"

Lionel Messi Balonul de Aur 2023 Joan Laporta Fotbal extern Leo Messi a câștigat Balonul de Aur în 2023 / Foto: Getty Images.
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Noiembrie 2023, 13:51
Data actualizarii: Sambata 04 Noiembrie 2023, 13:50

Lionel Messi a câștigat luni seară la Paris al optulea Balon de Aur din cariera sa.

Starul argentinian i-a devansat pe Erling Haaland, Kylian Mbappe și Kevin De Bruyne. Pe norvegian, l-a lăsat în urmă, pe poziția secundă, la o diferență de 105 puncte.

Reacția care spune tot? Ce a făcut Messi când Laporta a vrut să se fotografieze cu "Balonul de Aur 2023"

Potrivit jurnalistului sportiv Guillem Balague, citat de Barca Universal pe platforma Twitter, în momentul în care Lionel Messi se fotografia alături de Aitana Bonmati, câștigătoarea Balonului de Aur la feminin, Joan Laporta, președintele Barcelonei, a vrut și el să se pozeze cu starul argentinan.

Însă campionul mondial din 2022 l-a ignorat complet și a mers mai departe. Joan Laporta a fost la cârma Barcei o bună perioadă de timp în care Messi a activat la gruparea catalană, dar și în momentul în care a părăsit clubul după 16 ani.

Argentinianul bate pasul spre retragere, având în vedere că în luna iulie a refuzat extinderea contractului cu Paris Saint-Germain și a ales să se transfere în Statele Unite ale Americii.

Lionel Messi, discurs emoționant după ce a câștigat al optulea Balon de Aur: "Asta e pentru tine, Diego!"

Copleșit de emoții, Lionel Messi a avut un discurs emoționant după ce a primit Balonul de Aur. Le-a mulțumit tuturor, inclusiv familiei și staff-ului naționalei Argentinei, dar l-a reamintit și pe Diego Armando Maradona, care s-a stins din viață pe 25 noiembrie 2020.

„În primul rând, trebuie să îi felicit pe toți cei nominalizați pentru acest premiu. Trebuie să împărtășesc acest premiu cu colegii mei, cu tot ce am realizat la echipa națională. Întregul grup, personalul de antrenori și toți cei implicați și și-au jucat rolul în câștigarea Campionatului Mondial.

Jos pălăria pentru Erling Haaland, Kylian Mbappe și Kevin De Bruyne pentru sezoanele fantastice. Mulți dintre voi sunteți tineri și ați realizat deja atât de multe. Mai e mult timp până veți ajunge în poziția mea.

Sunt încântat să fiu aici încă o dată pentru a mă bucura de acest moment. Mi-am îndeplinit visul de a câștiga Campionatul Mondial, dar împărtășesc asta cu toți cei care au fost implicați. Soția mea a fos talături de mine și la bine și la rău, în momentele dificile ale carierei mele.

Trebuie să-l menționez și pe Diego Maradona. Asta e pentru tine!

Toate premiile pe care le-am câștigat aici au fost speciale și e întotdeauna special să fiu recunoscut. Cel mai important lucru sunt premiile de echipă”, a mai spus Lionel Messi la Gala Balonului de Aur 2023.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!