Puștiul-minune cu origini românești, oferte de la doi giganți ai Europei! Echipele care se bat pe Adeyemi

karim adeyemi Borussia Dortmund PSG Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Noiembrie 2021, 20:48
Data actualizarii: Marti 02 Noiembrie 2021, 20:56

Karim Adeyemi poate pleca de la Red Bull Salzburg la sfârșitul acestui sezon. 

Karim Adeyemi (19 ani) este unul dintre cei mai râvniți puști din fotbalul mondial. Reușitele din Champions League, 3 în 3 meciuri, și golurile marcate în campionatul Austriei, 10 în 12 partide, au făcut-o pe Bayern Munich să îl dorească pe jucătorul a cărui mamă este româncă. 

Însă, Sky Sports anunță că bavarezii au pierdut avansul pentru semnătura lui Karim Adeyemi, atacantul fiind tentat să accepte o ofertă de la Borussia Dortmund sau PSG.

Bayern pierde teren în cursa pentru semnătura lui Karim Adeyemi, în ciuda întâlnirii pe care a avut-o cu agentul și tatăl jucătorului. Dortmund și PSG sunt momentan în față. Unul dintre cele două cluburi va fi, probabil, destinația lui Adeyemi”, scriu jurnaliștii de la Sky Sports. 

Transferul lui Adeyemi la Bayern, condiționat de Kingsley Coman 

Transferul lui Karim Adeyemi la Bayern depinde de situația lui Kingsley Coman. Bavarezii nu vor să arunce cu banii, având în vedere situația economică globală, și așteaptă ca francezul să se decidă dacă își prelungește înțelegerea sau semnează cu o altă echipă. 

Cu toate că Adeyemi a mărturisit că ar fi tentat de o mutare pe Allianz Arena: 'Dacă Bayern mi-ar face o ofertă, cred că aș alege să merg pe această cale. Vreau să le arăt ce pot face, cine sunt și că a fost o greșeală să mă lase să plec', a mărturisit fotbalistul, transferul său la multipla campioană a Germaniei poate fi blocat dacă Kingsley Coman își prelungește înțelegerea scadentă în vara lui 2023. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!